Incendiu la casa stramba. O a sasea persoana arestata in legatura cu incendiul care a distrus faimosul bar din secolul al XXVIII-lea

life

Un al saselea suspect a fost arestat in legatura cu incendiul care a distrus emblematicul bar Crooked House (Casa stramba) din South Staffordshire, Marea Britanie, potrivit Mirror.

Politia din Staffordshire a declarat, miercuri, ca un tanar de 23 de ani, din Leicestershire, a fost arestat, sub suspiciunea de complicitate la incendiere si a fost eliberat pe cautiune conditionata.

Patru barbati si o femeie au fost arestati anterior in legatura cu incendiul care a distrus barul construit in secolul al XVIII-lea langa Dudley, West Midlands, pe 5 august. Barbatii, in varsta de 33, 44, 51 si 66 de ani, si femeia, in varsta de 34 de ani, au fost eliberati pe cautiune.

Politia a declarat ca investigatia lor cu privire la incendiul de la cel mai ciudat bar din Marea Britanie, continua si a indemnat pe oricine are informatii sa contacteze forta.

Crooked House era renumita pentru inclinarea sa distinctiva de 16 grade. Acest lucru a atras clienti din intreaga lume dornici sa vada usile strambe si iluzia optica in care bilele se rostogolesc in sus de-a lungul barului.

Cu toate acestea, dupa o pauza de Anul Nou, barul a fost inchis, inainte ca proprietarii sa anunte ca a fost vandut.

Unul dintre primii pompieri aflati la fata locului a declarat ca accesul echipajului sau la cladire a fost blocat de o movila de pamant care „bloca” drumul. Un localnic a raportat, de asemenea, ca a vazut intrusi in interiorul cladirii cu cateva momente inainte ca aceasta sa izbucneasca in flacari.

Politia din Staffordshire cere inca ajutor persoanelor care ar putea avea informatii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: