Inspectori de la Protectia Consumatorului, batuti cu scaune si mancare de comerciantii din Mamaia care faceau gratare direct in strada – VIDEO

news

ANPC, Mamaia, Horia Constantinescu, bataie, scaune, mancare

Inspectorii ANPC au controlat, in cursul zilei de vineri, 4 august a.c., mai multi operatori economici din Satul de Vacanta. Toate tarabele comerciantilor care aveau gratare pe alee au fost inchise, a transmis seful ANPC, Horia Constantinescu.

Comerciantii au fost sanctionati pentru nereguli ca pastrarea preparatelor din carne la temperaturi necorespunzatoare, inspectorii mentionand ca nu este prima data cand au fost inchisi pentru astfel de deficiente, acestora fiindu-le oprita activitatea de 4 ori, fara a le remedia, punand, astfel, in pericol consumatorii, scrie cotidianul local Replica Online.

„Toata carnea de aici trebuie sa ajunga in niste saci de gunoi ca sa-i putem sigila, pentru ca este pastrata la temperaturi necorespunzatoare. Vi s-a mai spus o data. A cata oara este cand discutam?“, a intrebat seful ANPC un operator gasit cu nereguli.

„Este a patra oara cand vi s-a spus acest lucru, vi s-a dat avertisment, vi s-a facut consiliere, vi s-a spus ce trebuie sa faceti, dar faceti fix cum vreti dumneavoastra si nu este in regula“, le-a spus un alt inspector ANPC, celor gasiti cu deficiente.

„In Satul de Vacanta a iesit in aceasta seara o intreaga revolutie. Suntem deja la a patra actiune de control din aceasta vara si am aratat mereu faptul ca nu se poate gati ca la balci, pe trotuar, nu putem pune doar un linoleum pe jos si sa ni se para ca acolo am amenajat o bucatarie. Spiritele s-au inflamat in momentul in care angajatii unora dintre locatiile oprite din nou temporar s-au amestecat prin multime si au inceput sa ne injure, sa arunce cu mancare in noi si in felul asta au angrenat si opinia publica in tot ceea ce a urmat. Vom continua actiunile de control si ramanem fermi pe pozitii de a nu permite alimentatie publica direct pe trotuar“, a transmis presedintele ANPC.

Dupa incidentele violente petrecute, la fata locului au sosit mai multe echipaje de politie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: