news

„Insubordonare civica”. Masurile prin care protestatarii au reusit pasnic sa-l alunge de la putere pe premierul Armeniei

Protestele din Romania tind sa devina tot mai violente, pe masura ce Coalitia PSD-ALDE isi intensifica actiunile de subminare a luptei anticoruptie si de masacrare a legilor justitiei si courilor penale. O posibila solutie pentru inlocuirea pasnica a acesti puteri abuzive vine din Armenia.

Pe 23 aprilie 2018 premierul Armeniei a demisionat dupa numai 11 zile de proteste masive. Manifestantii au ocupat bulevardele din capitala tarii fiind nemultumiti ca fostul presedinte, Serj Sargsian, a incercat sa se agate de putere confiscand postul de premier.

Un roman care s-a aflat in Armenia in perioada protestelor relateaza cum au reusit oamenii sa il dea jos pe Serj Sargsian.


Via Reddit Romania

In Romania, Coalitia PSD-ALDE nu este deloc dispusa sa renunte la planurile de ingenunchere a justitiei. Protestatarii nu au nici ei de gand sa dea inapoi, astfel incat s-a ajuns la actiuni violente de represiune din partea Jandarmeriei. Miercuri, mai multi protestatari au fost loviti si luati pe sus de jandarmi din Piata Victoriei.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

39 de minute ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

4 minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

22 de minute ago

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

O oră ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago