news

Intarzieri de 20 si 30 de minute. Mult asteptatul tren Gara de Nord – Otopeni a avut intarzieri inca din prima zi

Trenul Gara de Nord – Otopeni a avut intarzieri inca din prima zi, de la primele curse catre aeroport. Trenurile au avut intarzieri chiar si de 30 de minute.

Durata calatoriei de la Bucuresti Nord la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti este de 20 de minute, iar trenurile circula la un interval de 40 de minute pe sens. Insa au avut loc intarzieri la sosirea trenurilor mai mari decat furata cursei.

La cateva ore de la punerea in circulatie a trenurilor au aparut deja probleme tehnice care au dus la intarzieri de pana la 30 de minute.

„Dat fiind faptul ca este prima sectie de cale ferata, pe care se aplica sistemul de operare de tip ‘cadentat’, pe o linie noua si cu o instalatie noua, au aparut aceste probleme tehnice, insa ele au fost deja identificate si vor fi rezolvate in scurt timp, astfel incat circulatia trenurilor spre si dinspre Aeroport sa se desfasoare in conditii normale de trafic”, a transmis CFR.

Legatura directa intre Gara de Nord si Aeroport va fi asigurata pe relatia Bucuresti Nord – Mogosoaia – Aeroport International Henri Coanda Bucuresti (si retur) de 72 de trenuri (36 de perechi).

CFR Calatori (operatorul national de transport feroviar de calatori) va opera 42 de trenuri, dintre care 20 vor circula intre orele 0:00 – 10:16 si 22 de trenuri, intre orele 14:30 – 24:00.

Regio Calatori (operator privat de transport feroviar de calatori) va opera 20 de trenuri, dintre care 12 trenuri vor circula intre orele 21:50 – 05:36 si 8 trenuri, intre orele 09:50 – 14:56.

De asemenea, Transferoviar Calatori (operator privat de transport feroviar de calatori) va opera 10 trenuri, dintre care 2 trenuri vor circula intre orele 02:30 – 03:36, 6 trenuri intre orele 10:30 – 14:16 si 2 trenuri in intervalul 20:30 – 21:36.

Aceste intervale orare au ca referinta orele de plecare/sosire din/in statia Gara de Nord.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

3 ore ago

Slovenia va recunoaste statul palestinian pana la jumatatea lunii iunie

Guvernul sloven a initiat joi procedura de recunoastere a unui stat palestinian ca forma de…

4 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

4 ore ago

Eurovision: Mii de oameni protesteaza la Malmo, in Suedia, impotriva participarii Israelului la concurs

Mii de manifestanti pro-palestinieni s-au adunat in orasul suedez Malmo pentru a protesta fata de…

4 ore ago