politica

Iohannis a venit inainte sa se stranga revolutionarii anticomunisti pentru a depune o coroana in Piata Universitatii. Reprosuri doar online: „Trebuia sa depuneti coroana impreuna cu Iliescu, in calitate de fosti presedinti ai actualelor partide prietene, de la guvernare”

Presedintele Klaus Iohannis a depus, marti, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei din 1989 la Troita din Piata Universitatii, unde a tinut si un moment de reculegere. El a depus coroana la ora 8 dimineata, fara ca acest eveniment sa fie anuntat in prealabil.

Seful statului a fost insotit la Troita din Piata Universitatii de consilierii prezidentiali Ion Oprisor, Daniela Barsan si Delia Dinu si consilierul de stat Catalina Galer.

„Sa pastram mereu vie memoria eroilor Revolutiei din Decembrie 1989!”, a scris presedintele Iohannis, pe Facebook.

In anii trecuti, momentele in care Iohannis venea sa depuna coroana erau insotite de manifestatii de protest ale revolutionarilor. Era de asteptat ca protestele din acest an sa fie si mai dure, avand in vedere ca Iohannis a fortat readucerea PSD la guvernare, PSD fiind mostenitorul fostului partid comunist.

De altfel, pe pagina sa de Facebook au si fost postate reprosuri in acest sens.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

12 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

12 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

13 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

13 ore ago