politica

Iohannis, optimist in mesajul de Anul Nou: „Romania se dezvolta in fiecare zi si face progrese vizibile in toate domeniile”

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca Romania priveste cu speranta si incredere catre noul an, dupa ce „provocarile de proportii istorice” pe care tara le-a avut de infruntat au scos in evidenta „taria de caracter” si capacitatea romanilor de a ramane solidari.

„Cumpana dintre ani este mereu un moment incarcat de semnificatii si emotie, pentru ca sarbatorim sfarsitul unei etape si debutul alteia noi.

Chiar daca a fost un an foarte dificil pentru noi toti, marcat de crize profunde si de un teribil razboi care se desfasoara la granitele noastre, privim cu speranta si incredere catre noul an 2023, care sta sa inceapa.

Provocarile de proportii istorice pe care le-am avut de infruntat au scos in evidenta taria noastra de caracter, capacitatea de a ramane solidari, uniti si hotarati sa depasim cu bine orice obstacole”, a transmis Iohannis, sambata, in mesajul de Anul Nou.

Presedintele a aratat ca Romania trebuie sa invete sa transforme fiecare criza intr-o oportunitate pentru a deveni o natiune „mai buna si mai puternica”.

„Romania se dezvolta in fiecare zi si face progrese vizibile in toate domeniile. Va indemn sa lucram impreuna pentru ca tara noastra sa se bucure de un viitor prosper, in pace si armonie”, a mai spus Klaus Iohannis.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Vladimir Putin a depus juramantul si a fost investit pentru al cincilea mandat de presedinte al Rusiei

In aplauzele invitatilor, pe care i-a salutat in trecere, Putin a ajuns in sala Sfantul…

14 minute ago

Tancurile israeliene au patruns in orasul Rafah, unde se afla refugiati 1,4 milioane de palestieni. Comunitatea internationala se teme ca va urma un dezastru

O brigada israeliana de tancuri a preluat marti controlul asupra partii din Fasia Gaza a…

30 de minute ago

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

29 de minute ago

Nu e o gluma: politistii locali vor protesta maine in fata guvernului pentru ca „nu primesc sporuri pentru munca prestata in weekend”

Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari de natura financiara,…

45 de minute ago

Lavrov: „Nu vedem nicio diferenta intre Biden si Trump. Rezultatele alegerilor din SUA nu vor afecta dorinta de a provoca o infrangere strategica Rusiei”

Partidele democrat si republican din Statele Unite considera Rusia un inamic si vor incerca sa-i…

46 de minute ago