politica

Iubita lui Dragnea a inceput sa se amestece si in guvernarea Romaniei: „Planteaza oameni in functii”. Seful PSD, declaratii despre Irina Tanase la Romania TV

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, s-a aratat incantat de prezenta iubitei sale la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc sambata, la Sala Palatului.

El a declarat luni seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca i-a fost „drag” sa fie insotit de Irina la reuniunea social-democratilor, mentionand ca, deocamdata, nu a cerut-o in casatorie.

„Mi-a fost drag ca am fost cu Irina la congres. Chiar mi-a fost drag. (…) Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. Am vazut ca sunt discutii si despre nasie. Imaginatia e sloboda. Nu am cerut-o inca. S-a vorbit despre acel inel. Este un inel… Nu sunt zgarcit. Nu e un inel scump. E un inel pe care i l-am cumparat pe 1 martie, dar nu e un inel de logodna si atat”, a afirmat Dragnea.

Jurnalistul Dan Tapalaga afirma ca iubita lui Dragnea, Irina Tanase, a inceput sa se amestece si in modul in care este guvernata tara.

„Daca tot a asezat-o in primul rand, asta fiind singura noutate de la Congresul PSD, sa ne zica asa: a fost sau nu angajata la Dinu Pescariu? Eventual si pe ce post. Daca nu, ce anume a muncit in viata ei, cu ce se ocupa si ce stie sa faca. Daca tot a iesit in fata, sa se prezinte putin ca n-o prea cunoastem.

Ca obsevatie generala, mi se pare relevant ca iubita lui Dragnea cauta atentia publica si ca doreste sa se remarce inclusiv in interiorul partidului. Daca n-o cauta, statea acasa. Auzisem deja destule povesti despre ambitia ei de a planta oameni in functii si despre interesul tot mai crescut pentru treburile guvernarii. S-a cam saturat, din pacate, sa tot decoreze si redecoreze la Scrovistea”, a scris Tapalaga pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

9 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

9 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

9 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

10 ore ago