news

Joe Biden a cazut pe scara avionului prezidential dupa ce s-a impiedicat de mai multe ori – Video

Presedintele american Joe Biden s-a impiedicat vineri in timp ce urca scara avionului Air Force One si a cazut in genunchi, ridicandu-se apoi singur, relateaza AFP si The Independent, citate de Agerpres.

Presedintele pleca spre Atlanta pentru a se intalni cu lideri ai comunitatii asiatice dupa atacurile armate soldate marti cu opt morti in trei saloane de masaj asiatice.

Ajuns la jumatatea scarii avionului, Biden s-a impiedicat de doua ori, dupa care a cazut intr-un genunchi si s-a ridicat sprijinindu-se de balustrada scarii. La intrarea in avion, s-a intors si a salutat.

Acest episod readuce in atentie semnele de intrebare despre capacitatea presedintelui in varsta de 78 de ani de a-si exercita atributiile, dupa ce si-a confundat vicepresedintele Kamala Harris cu ”presedintele Harris”, iar presedintele rus Vladimir Putin i-a urat joi, ironic, ”multa sanatate”, in urma unei declaratii in care Biden l-a catalogat pe liderul de la Kremlin drept ”asasin”.

Potrivit unui sondaj Rasmussen recent, jumatate dintre americani nu cred ca Joe Biden este ”apt fizic si mental pentru functia” pe care o detine, in timp ce o treime se intreaba de ce presedintele nu a organizat inca nicio conferinta de presa de cand si-a preluat mandatul in ianuarie.

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a asigurat dupa poticneala lui Biden la urcarea in Air Force One ca presedintele se simte bine si a sugerat ca vantul puternic de la Baza Andrews de langa Washington ar fi avut o contributie.

”Este vant puternic afara” le-a declarat ea reporterilor, potrivit Reuters. Presedintele ”este bine 100%”, a adaugat purtatoarea de cuvant, dar nu a spus daca Joe Biden a fost consultat de un medic dupa acest episod.

In luna noiembrie, el a suferit o fractura la piciorul drept in timp ce se juca cu unul dintre cainii sai.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

9 minute ago

Turcia anunta ca il sprijina pe Rutte pentru sefia NATO. Conditia pusa de Erdogan

Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de…

51 de minute ago

Strategia lui Nicusor Dan: „Principalul contracandidat este Piedone”. Ignorati, PSD-istii il ataca cu Rusia

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca in acest moment, principalul contracandidat al sau…

O oră ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

2 ore ago

Japonia s-a apucat sa faca curatanie si in spatiu, pe orbita Pamantului. Incepe eliminarea primului mare gunoi spatial, o racheta H-2A in deriva

Misiunea ADRAS-J (Active Debris Removal by Astroscale-Japan) a companiei Astroscale a reusit sa se apropie…

O oră ago