politica

L-a copiat pe Romascanu: „Vrei sa-ti mai arat ceva?”. Un candidat PSD si-a dat jos pantalonii in fata unui activist civic – Video

Un candidat PSD din orasul Milisauti (Suceava) si-a dat jos pantalonii si lenjeria intima in fata unui activist civic care il intreba despre furturile de motorina.

Incidentul s-a produs marti, 1 septembrie, in orasul Milisauti din judetul Suceava. Iulian Ureche, un activist civic din judetul Suceava s-a deplasat la Primaria orasului Milisauti pentru a documenta unele suspiciuni ale localnicilor cu privire la posibile furturi de motorina din stocul administratiei locale.

In curtea Primariei, barbatul s-a intalnit cu Gheorghe Hintari, angajat al Primariei Milisauti pe postul de sofer al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta si candidat PSD pentru functia de consilier local.

Vizibil deranjat de intrebarile privind furtul de motorina, Gheorghe Hintari si-a dat jos salopeta si lenjeria intima si i-a aratat fundul activistului civic.

„Vrei sa mai vezi ceva?”, a intrebat apoi candidatul PSD si i-a aratat penisul barbatului care il filma cu telefonul mobil, scrie Stiri Suceava.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

14 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

14 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

14 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

14 ore ago