La Craiova vine deja Craciunul, se instaleaza bradul. Olguta Vasilescu: „Vom avea si cea mai mare roata din Romania”

politica

O noua minune a cazut peste craioveni. Primarul Lia Olguta Vasilescu anunta ca incepe deja amplasarea instalatiilor de Craciun, desi mai sunt mai bine de doua luni pana atunci. Reamintim ca in 2024 au loc alegeri locale.

Vasilescu, care in fiecare an se lauda ca la Craiova este unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din intreaga Europa, a mai spus ca va instala in oras si „cea mai mare roata din Romania”.

„Asa cum craiovenii care s-au plimbat astazi prin zona centrala au putut observa, am inceput deja sa punem instalatiile pentru Targul de Craciun. De ce asa devreme? Pentru ca avem de montat aproape 2 milioane de beculete si chiar ne e teama ca nu vom fi gata pana pe 17 noiembrie, cand e programata deschiderea. Chiar daca targul va avea loc tot in aceleasi patru piete (Mihai Viteazul, Fratii Buzesti, Doljeana si Shakespeare), anul acesta avem un concept total nou fata de anii precedenti.

In Piata Mihai Viteazul totul va fi ca in povestea Craiasa Zapezii: lumina rece, bolta cu nori si pasari, castel de vis, oglinda imensa si cioburi, patinoar, casute in culorile zapezii si chiar Craiasa Zapezii, care este Alice cu alte haine si bagheta magica. Mos Craciun va veni in Piata Buzesti unde va fi o explozie de lumina calda si ornamente cum nu s-au mai vazut niciodata in Romania.

In premiera, barurile , restaurantele si hotelurile din zona centrala vor fi impodobite tot cu ornamente de lumina calda, reprezentantii societatilor dorind sa dea o mana de ajutor autoritatilor. La teatru vor fi alte ornamente si cea mai mare roata din Romania. In fine, nu vreau sa divulg toate surprizele, fiindca sunt multe si ne vor plasa, din nou, in topul european al pietelor de Craciun, fara indoiala, dar va prezint o fotografie cu bradul care va fi in Piata Mihai Viteazul si care va avea peste 20 de metri, pentru a vedea cam la ce sa va asteptati de la noi.

Cei care nu sunteti craioveni, ar fi bine sa va faceti rezervari la hoteluri, dupa data de 17 noiembrie, pentru ca garantam ca in Banie va fi unul dintre cele mai frumoase targuri de sarbatori din Europa!”, a sustinut Vasilescu intr-o postare pe Facebook.

In fiecare an, Primaria Craiova plateste peste 20.000 de euro unui site micut de turism din Marea Britanie pentru ca acesta sa declare ca la Craiova este atat „cel mai frumos targ de Paste din Europa” cat si „cel mai frumos targ de Craciun din Europa”.

Citeste si: Primaria Craiova a platit 23.000 de euro unui site micut pentru ca Olguta Vasilescu sa se poata lauda la TV ca „suntem prima destinatie de Paste din Europa”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: