politica

Legitimatie SRI cu poza lui Mihai Tudose, prezenta intr-un clip realizat de PSD. Reactia furioasa a lui Victor Ponta – Video

PSD a lansat un un clip anti-Ponta in care prezinta o legitimatie SRI cu fotografia lui Mihai Tudose. Victor Ponta reactioneaza furios, sustinand ca este o noua „mizerie facuta de un Codrin”.

De asemenea, in clip apare si o legitimatie de membru al Pro Romania pe care apare poza lui Florian Coldea, fostul director adjunct al SRI.

„Conducerea PSD continua campania otravita impotriva ProRomania! Filmuletul PSD se termina cu intrebarea ‘Victore – ce cauta Coldea in ProRomania’? Raspunsul este evident : il cauta pe prietenul lui Liviu Dragnea – ca se apropie ziua de nastere si vrea sa ii mai aduca vinuri scumpe / si vine Craciunul si nu are cine sa taie porcul la Vila SRI! Hai Liviule – fi baiat bun si vino cu vinul si cu porcul!

E rusinos pentru acesti indivizi care aplica toate relele pe care le-au invatat cand erau servitori la Basescu si la Vadim – sunt convins ca oamenii de buna credinta vor fi scarbiti de acest gen de campanie si vor vota ProRomania tocmai ca sa arate ca nu accepta aceste mizerii!

1. Sunt foarte dezamagit sa vad ca , in loc sa se lupte cu PNL si USR, Conducerea PSD foloseste toate resursele impotriva lui Mihai Tudose, Corina Cretu, Iurie Leanca si a celorlalti candidati ProRomania/ nu inteleg de ce nu vorbesc despre candidatii lor si prooiectele lor (poate ca nu au despre cine si despre ce)!

2. Nu inteleg de ce iau bani de bugetul public pentru asemenea filmulete stupide ( par sa fie facute de un ‘Codrin’ pentru cei care au acelasi numar rarefiat de neuroni si multe obsesii )”, a scris Ponta pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

O oră ago

Furtuni puternice traverseaza centrul SUA: Trei tornade au lovit Michigan, un barbat a fost ucis in Tennessee

Trei tornade au lovit, miercuri, statul american Michigan, cand furtuni puternice au strabatut centrul SUA.…

5 ore ago

Un soldat rus a fugit peste granita in Polonia. Dezertorul avea la el documente militare, a luptat in Ucraina

Un soldat rus a fost retinut in Polonia dupa ce a trecut granita din Belarus.…

O oră ago

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

4 ore ago

Securitate fara precedent la Marsilia: Flacara olimpica a ajuns pe pamant francez

Flacara olimpica a ajuns miercuri, la Marsilia, cu 79 de zile inainte de ceremonia de…

4 ore ago