Categories: politica

Lider ALDE: „Fiecare sa puna 1.000 de euro pentru o autostrada spre Moldova”

Radu Botez (foto, dreapta), viceprimar al Iasului din partea ALDE, considera ca este posibila realizarea unei autostrazi spre Moldova daca fiecare cetatean ar cotribui cu o suma cuprinsa intre 500 si 1.000 de euro.

Afirmatiile au fost facute intr-o sedinta a Consiliului Local Iasi. Botez a spus insa ca Europa nu are interes sa investeasca masiv in Moldova.

“Toti din sala asta isi doresc dezvoltarea infrastructurii. Am pune 500 de euro, 1.000 de euro fiecare ca sa construim o autostrada spre Iasi. Din pacate, nu depinde de noi. Iasul este in Estul Uniunii Europene. Atat timp cat nu vor exista interese europene majore spre Estul Europei, care sa treaca prin Iasi, este foarte dificil cu bugetul actual al Romaniei sa se construiasca aceasta autostrada”, a declarat viceprimarul Radu Botez, citat de Digi24.

Viceprimarul a mai spus ca o investitie precum autostrada nu se poate realiza decat cu bani europeni, pentru ca nici macar bugetul Romaniei nu poate sustine asemenea cheltuieli.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

12 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

12 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

12 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

12 ore ago