politica

„Liviu Dragnea ar trebui sa-i cedeze functia de presedinte doamnei Dancila”, declaratia ironica a liderului PSD care a vrut sa-i incurce planurile lui Daddy

Nicolae Banicioiu a declarat ca este un simulacru congresul PSD, ca se voteaza de la ora 13.30 si ca probabil aceasta organizare s-a decis dupa victoria de ieri in CExN a celor carora nu li se aprobasera candidaturile. Ecaterina Andronescu a anuntat ca au decis sa se retraga din competitie.

”Am hotarat sa plecam, pentru ca modul in care au fost gandite procedurile si faptul ca sunt pe pozitia 20 si voturile deja s-au dat, ar fi absolut inutil. Am decis sa ne retragem, viata merge inainte”, le-a declarat Andronescu jurnalistilor. Banicioiu a spus ca votul a inceput la ora 13.30 si deja au aparut primele buletine votate, iar in sala mai sunt mai putin de o treime din delegati.

”Acest congres a fost facut in primul rand pentru a reechilibra balanta de gen in PSD. Tocmai asta am vrut sa fac, am vrut sa cedez candidatura doamnei Andronescu. Si Liviu Dragnea ar trebui sa-i cedeze functia de presedinte doamnei Dancila”, a mai spus Banicioiu.

Ecaterina Andronescu a spus ca s-a inscris pentru aceasta candidatura desi prin suport pe care presedintele partidului i l-a dat Vioricai Dancila era clar ca sansele sale sunt minime, dar s-a inscris pentru ideea de competitie.

”Probabil ca decizia de a crea acest simulacru s-a luat dupa victoria de ieri din CEx. Acum, cand s-a terminat congresul, cica ne anuntam candidaturile pe scena. E comic”, a completat Banicioiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Share
Published by
Marian Pavel

Recent Posts

Politicienii germani iau in calcul restabilirea serviciului militar obligatoriu: „Ar trebui sa revenim la asta”

In Germania ia amploare o discutie cu privire la posibila reluare a recrutarii tinerilor in…

18 minute ago

Covrigaria nu iubeste cofetaria: Marcel Ciolacu trimite inspectorii ANAF sa controleze prajiturile din cofetarii, pentru a vedea daca sunt taxate conform legii

Potrivit unor surse din ANAF, citate de Antena 3-CNN, inspectorii fiscului vor merge in control…

49 de minute ago

Batran din Teleorman, spulberat pe trecerea de pietoni de un sofer de 32 de ani. Vitezomanul a fost depistat pozitiv la controlul anti-drog

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de…

O oră ago

Noi ploi abundente sunt asteptate in Brazilia. Numarul persoanelor ucise de inundatii a depasit 100

Se asteapta ca alte ploi abundente sa loveasca Brazilia, in timp ce natiunea sud-americana se…

2 ore ago