life

Lucruri pe care nu le stiai despre industria cazinourilor

In momentul in care crezi ca stii foarte multe despre un domeniu sau o industrie, atunci este cel mai bun timp sa fii extrem de precaut. Pentru ca siguranta prea mare si increderea oarba te pot face sa iti pierzi cu totul sansele de izbanda.

Succesul din cazino vine foarte greu, iar cand reusesti sa te apropii macar putin de un rezultat memorabil, nu trebuie sa subestimezi faptul ca este posibil sa nu stii chiar toate detaliile. Acesta pare a fi un factor care pune rezultatele jucatorilor in pericol, iar pentru a ne asigura ca primesti cele mai bune informatii, este timpul sa vorbim despre care sunt cele mai importante lucruri pe care este posibil sa nu le cunosti despre industria cazinourilor.

Cazinourile au inceput in Italia

Poate ca va veni timpul in care, in mijlocul unei mese de Poker, va trebui sa ai o discutie destul de inteligenta cu o doamna foarte aratoasa. Sau poate ca la aparatul de 20 Hot Blast, in conferinta online din care faci parte, sa se mai alature si alti pasionati ai acestui joc. Iar cand discutiile incep sa se dezvolte, nu ar trebui niciodata sa fii neinformat, mai ales cand vorbiti despre un subiect care va pasioneaza pe fiecare dintre voi. De exemplu, unde au aparut cazinourile pentru prima data. Unii jucatori ar putea spune ca in zona Americii au fost primele cazinouri si chiar primele jocuri de noroc care au aparut in istorie, dar dovezi conform carora soldatii foloseau astfel de jocuri pentru a se distra dateaza din secolul 17.

Aparent, cazinourile au inceput in Italia, iar in ciuda faptului ca majoritatea continentelor considera ca ele au fost cele care au pornit una dintre cele mai bogate industrii din lume, dar adevarul este ca acestea sunt originare din Italia, iar numele de cazino este derivat din casa care in italiana ar fi insemnat locuinta. Cazinourile care au dat trendul acesta lumii intregi au fost cele din Venetia secolului 17 si ii multumim pentru asta.

Cel mai mare castig la sloturi a fost de 40 de milioane de dolari

In timp ce tu sau unii jucatori incepatori se straduiesc sa castige cateva sute de lei, undeva in istorie, un jucator fericit a reusit sa isi schimbe complet viata doar jucand cum trebuie la sloturi si reusind sa aduca un castig exponential pentru el si probabil si pentru familia sa. In cinstea celor mai simple jocuri de noroc din lume, am dori sa precizam ca sloturile sunt la cea mai mare cautare in randul tuturor jucatorilor si ca un astfel de castig ar putea rezolva problema financiara pentru foarte multi jucatori.

Cel mai mare castig din sloturi care a fost inregistrat vreodata este de 40 de milioane de dolari, o suma de bani care ar putea cu siguranta sa rezolve o serie de probleme pentru mai multe generatii ale aceleiasi familii. Castigul a fost realizat in celebrul oras Las Vegas, iar castigatorul a fost un inginer care a incercat sa joace un slot cu 100 de dolari, iar norocul s-a aliniat suficient de bine pentru el incat aparatul a returnat 39 de milioane de dolari.

Cea mai lunga sesiune de Poker

Turneele de Poker sunt foarte cunoscute pentru faptul ca sunt extrem de epuizante, iar majoritatea jucatorilor profesionisti se ocupa foarte mult de antrenamentul pentru pregatirea psihica de care au nevoie astfel incat sa poata rezista foarte bine la sesiuni care dureaza multe ore si la timpi foarte indelungati in care trebuie sa stea pe scaun si sa isi controleze emotiile foarte bine. Turneele de poker pot deveni foarte stresante si cu cat dureaza mai mult, cu atat stresul, tensiunea si incordarea se instaleaza mai repede.

Recordul despre care iti vom vorbi in urmatoarele randuri a depasit orice conceptie despre care putem vorbi. Aparent, in anul 1881, intr-un cazino din Arizona, a avut loc un turneu de Poker care s-a intins pe perioada a 8 ani, 5 luni si 3 zile. Aproximativ 75000 de ore de joc, foarte multe pauze si o cu totul altfel de experienta de joc.

Cea mai mare pierdere la ruleta

Daca am vorbit despre cele mai mari castiguri inregistrate in istorie, nu ar fi intelept sa vorbim si despre care sunt cele mai mari pierderi? Pentru ca jocul de ruleta a reusit sa aduca pierderi masive pentru unii jucatori. Cu cat aceste pierderi istorice au avut loc cu mai mult timp in urma, cu atat mai mult acele sume de bani contau mult mai mult.

In anii 80, intr-un cazino din Mayfair, in Statele Unite, un om foarte bogat de la acea vreme, pe nume Robert Maxwell, a reusit sa piarda colosala suma de 1.5 milioane de dolari la ruleta. O pierdere pe care Robert a invatat sa o accepte, dar care nu a fost foarte usor de suportat pentru cei care au fost martori la respectivul eveniment.

Concluzie

Jocurile de noroc ascund tot felul de secrete si niciodata nu poti fi prea pregatit pentru unele vesti. Nu uita ca trebuie mereu sa fii informat si sa continui sa inveti cat mai mult despre domeniul in care activezi.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

8 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago