politica

Mafia din Teleorman. Functionar amenintat de un primar PSD ca-i „nenoroceste” fata. Aceasta are 11 ani

Primarul localitatii Vedea din Teleorman, Aurel Draghici, l-a amenintat pe un functionar din cadrul Consiliului Judetean ca ii „nenoroceste” fiica. Fata functionarului are doar 11 ani.  

Draghici a venit in niroul functionarului, furios ca acesta a indraznit sa se certe cu fiica sa, Andreea Draghici, care lucreaza in aceeasi institutie. Liber in Teleorman relateaza ce s-a intamplat:

Fiica domnului primar al localitatii Vedea este actualmente angajata la Consiliul Judetean Teleorman. Andreea Draghici s-a angajat de aproximativ doi ani in Consiliul Judetean Teleorman si este cunoscuta in Serviciul Juridic drept „fata tatei”. Tatal ar fi contribuit la angajarea ei si tot tata o ajuta, atunci cand nu se intelege cu colegii de serviciu. Ca Andreea, din punct de vedere al inteligentei sociale, a ramas la stadiul de gradinita. In cursul zilei de astazi, in Serviciul Juridic al Consiliului Judetean s-a produs un conflict. Andreea si colegul ei Stefan D, jurist in cadrul Consiliului Judetean, s-au certat din niste motive stupide. Dar pentru ca fata s-a simtit jignita de nervii colegului, aceasta l-a sunat pe tatal ei, primarul Aurel Draghici, care a dat buzna in Consiliul Judetean Teleorman si a inceput sa-l ameninte pe colegul de birou al fiicei sale.

Potrivit declaratiilor lui Stefan D., „Primarul Aurel Draghici a venit la birou, dupa ce a fost sunat de fata lui si m-a amenintat ca imi nenoroceste fata, ca pune oameni sa ma bata, ca plateste batausi. Fata mea are 11 ani. Si a indraznit sa ameninte un copil de 11 ani. Si la cum il stiu eu si ce stiu despre el e o persoana in stare de asa ceva. Si asta e motivul pentru care am venit si la dumneavoastra si o sa merg si luni sa depun o plangere la Parchet,pentru ca astazi n-am mai avut timp. Bineinteles ca a mers pe la conducere, ma astept sa ajung in vreo comisie de disciplina. Asta e ultraj. Sunt jurist si nu poti ameninta un functionar public in timpul serviciului decat atunci cand comiti ultraj. Bineinteles ca nu o sa recunoasca. Cand era cu fiica lui afara, a dat un telefon sa iasa din birou ceilalti colegi. Dupa ce au iesit ei, a aparut tati. Am vrut sa fac publica povestea asta, ca sa nu indrazneasca sa se atinga de fiica-mea. ”

Primarul Draghici si fiica sa:

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

15 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

15 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

15 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

16 ore ago