news

Mafia PSD vrea sa cumpere toata presa: Partidutul lui Dragnea ne-a facut o oferta financiara de nerefuzat

PSD face ce stie cel mai bine, foloseste banii publici pentru a anihila orice opozitie. Cum tot mai e putin pana la startul campaniei electorale pentru europarlamentare si Dragnea s-a asigurat ca partidul sau primeste sume grase de la bugetul de stat, social-„democratii” au inceput sa momeasca publicatiile cu reclama electorala.

Jurnalistii de la Newsweek Romania povestesc ca au primit „o oferta de nerefuzat”, pe care, insa, au refuzat-o fara sa stea pe ganduri.

„Cat de bun e PSD cu Newsweek Romania, aproape ca-mi dau lacrimile de fericire. Partidutul lui Dragnea ne-a facut o oferta financiara de nerefuzat, pe care, iata, am refuzat-o. 😋 Li s-a transmis ca Newsweek nu accepta bani de la partide anti-democratice”, povesteste pe Facebook Ramona Ursu.

Ea prezinta si postarea lui Sabin Orcan, care „explica mai bine cum se pregatesc infractorii sa cumpere si presa care a mai ramas necumparata”.

„N-o sa ghiciti care e primul partid care ne-a contactat, prin intermediari, pentru publicitate electorala. E chiar… PSD! Da, ati citit bine. Acelasi PSD care trebuie sa dea cu subsemnatul la parchet dupa dezvaluirile noastre despre cum a sifonat milioane de euro din subventia primita de la stat.

Raspunsul nostru: nu incheiem contracte cu partide anti-democratice! Raspuns care i-a lasat cu gura cascata pe reprezentantii agentiei trimise sa ne contacteze. Bag seama ca, pana acum, suntem singurii care am refuzat o asemenea oferta!”, a scris si Orcan.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

6 minute ago

Nu e o gluma: politistii locali vor protesta maine in fata guvernului pentru ca „nu primesc sporuri pentru munca prestata in weekend”

Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari de natura financiara,…

22 de minute ago

Lavrov: „Nu vedem nicio diferenta intre Biden si Trump. Rezultatele alegerilor din SUA nu vor afecta dorinta de a provoca o infrangere strategica Rusiei”

Partidele democrat si republican din Statele Unite considera Rusia un inamic si vor incerca sa-i…

23 de minute ago

Halterofil ucrainean, dublu campion european si participant la Olimpiada, ucis pe front. El lupta ca voluntar impotriva invaziei ruse inca de la inceperea razboiului

Ucraineanul Oleksandr Pieliesenko, dublu campion european la haltere, a fost ucis in razboiul impotriva Rusiei,…

O oră ago