politica

Marea intoxicare. Acest individ este membru al partidului lui Dan Voiculescu. Antena 3 a sustinut ca este „userist”

Individul care urca un sac de procese verbale pe un dulap din interiorul Biroului Electoral al Sectorului 1 este in realitate un reprezentant al PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu. Antena 3 sustine ca acesta este „userist”, fiind folosit ca proba ca s-au fraudat alegerile in Sectorul 1.

Numele celui care s-a urcat pe saci este Galca Mihai Florentin, anunta Clotilde Armand.

„Antena 3 e aici? Persoana care urca un sac de procese verbale pe dulap prezentat in inregistrarile de la A3 drept userist este Galca Mihai Florentin, reprezentantul in BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea sa scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o sa ii reuseasca”, a precizat Clotilde Armand.

Jandarmeria Bucuresti a anuntat ca nimeni nu a intrat in respectiva incapere fara aprobare din partea presedintelui biroului electoral.

„Incaperea in care sunt depozitate materialele electorale a fost desigilata la cererea presedintelui biroului electoral, jandarmul intocmind, de fiecare data, in acest sens un proces-verbal de predare-primire a incaperii respective. Precizam faptul ca accesul in incaperea respectiva este permis doar cu acordul presedintelui biroului electoral de sector, iar incinta este luata in protectie dupa sigilare”, a transmis Directia Generala de Jandarmi Bucuresti.

Potrivit comunicatului citat, activitatile desfasurate in interiorul incaperii nu intra in competenta Jandarmeriei, atata timp cat persoanele autorizate desfasoara activitati legate de procesul electoral.

Incaperea in care sunt depozitate materialele electorale este asigurata cu post permanent de protectie,  iar accesul in zona respectiva este restrictionat pe timpul cat aceasta este sigilata si permis doar celor care au acest drept.

„Persoanele care au intrat in cladirea in care se afla si Biroul Electoral, au fost legitimate si nu li s-a permis accesul in zona aceasta parasind incinta. Nimeni nu a patruns in zona restrictionata”, mai arata DGJMB.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

2 ore ago

Protest in Cisiordania: Palestinienii au aruncat cu pietre in masinile diplomatilor UE

Un grup de studenti palestinieni a intrerupt, marti, o intalnire a diplomatilor Uniunii Europene in…

2 ore ago

Atac armat la o moschee din Afganistan. Cel putin cinci persoane au fost ucise, printre care o femeie si un copil

Mai multi indivizi inarmati au atacat o moschee din provincia Herat, vestul Afganistanului, luni seara,…

2 ore ago

Filipine acuza China ca i-a avariat doua nave in zona disputatului atol Scarborough

Filipine a acuzat marti paza de coasta chineza de hartuirea si de avarierea a doua…

2 ore ago

Netanyahu ignora apelul ONU: „Vom intra in Rafah si vom elimina batalioanele Hamas de acolo, pentru a obtine victoria totala”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a angajat marti sa lanseze o operatiune militara in orasul Rafah,…

2 ore ago