„Mars, paduche!”. Dan Tanasa, premiat de Dan Voiculescu cu 50.000 de lei pentru „curaj”

politica

Deputatul AUR Dan Tanasa, care s-a remarcat miercuri printr-un comportament suburban in Parlament la adresa a doi deputati USR, a fost premiat in 2015 de Fundatia „Dan Voiculescu” cu 50.000 de lei.

Tanasa a primit, in 2015, “Premiul Libertatea Presei pentru Curaj” din partea Fundatiei „Dan Voiculescu”. Premiul, in valoare de peste 10.000 de eruo, i-a fost inmanat chiar de Mihai Gadea intr-o editie a emisiunii „Sinteza Zilei”.

“Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi la cei din jurul tau, spunea Gandhi. Sper ca activitatea mea pentru respectarea legii sa-i inspire si pe altii sa actioneze. Pentru ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Multumesc Fundatiei Familia Voiculescu pentru onoarea de a-mi rasplati munca”, a declarat atunci Dan Tanasa.

Citeste si: Dan Tanasa (AUR), noi declaratii suburbane, nu regreta nimic: „Fetitele de la USR au luat un bat si au deranjat un caine care evident i-a muscat”

Miercuri, in Parlament, Tanasa l-a inlocuit pe Gandhi cu Spartacus Idolu Femeilor. El l-a injurat suburban, miercuri, pe holul Parlamentului pe deputatul  Ionut Mosteanu (USR).

„Daca te bag in pizda ma-tii o sa zici ca am ceva cu tine. Tu, pe langa George Simion, esti un zero barat! Esti un securist, puti de la o posta a securism. Iti fac o mare favoare ca te bag in seama, esti un zero barat! Nu te injur, esti un zero barat! N-ai facut nimic in viata ta, nu vorbi tu de George Simion! Esti nimeni in drum, George Simion este cu zece clase peste tine!”, a spus Tanasa, fiind filmat de jurnalisti.

„Nu va face cinste”, a replicat Mosteanu.

Ulterior, Tanasa l-a injurat si pe deputatul USR Silviu Dehelean.

„Dispari de aici, paduche, nu auzi ce spun? Ba, dispari de aici! Iti ordon sa dispari din fata mea, sa faci pasi. Nu mai strica aerul. Mars de aici! Iti ordon sa faci pasi inainte”, a zbierat Tanasa. In spatele lui Tanasa erau mai multi parlamentari AUR care il incurajau.

Dan Tanasa a fost promovat puternic in ultimii ani de Antena 3.

Citeste si: „Nu ne tragem de chiloti”. Parlamentarii AUR, scandal grotesc, au venit peste liderii USRPLUS pentru a le bruia declaratiile – Video

Deputatul AUR Georgel Badiu a anuntat, miercuri, la dezbaterile privind desfiinatrea Sectiei Speciale, ca partidul sau voteaza impotriva. El a sustinut ca, dupa desfiintarea Sectiei Speciale, DNA-ul „o sa inceapa jihadul in justitie”.

„N-am vazut eforturi pentru curatarea DNA-ului de lepre. Asta este problema cu DNA, este folosit ca arma politica. Nimic nu mai face DNA pana nu se scapa de Sectia Speciala, dupa care o sa inceapa jihadul in justitie”, a acuzat Badiu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: