Categories: news

Mii de oameni i-au strigat in fata Corinei Dragotescu de la Romania TV: „Mincinosii, mincinosii!”

Romania TV a trimis-o din nou, in mijlocul protestatarilor din Piata Universitatii, pe Corina Dragostescu. Manifestantii au tinut sa-i atraga atentia ca postul pentru care lucreaza manipuleaza opinia publica.

Corina Dragotescu a transmis in direct vand un catel de plus in brate. Postul Romania TV a transmis saptamana trecuta ca protestatarii sunt platiti cu 100 de lei, iar cei care vin cu caini mai primesc in plus cate 30 de lei.

Foto: Ionel Stoica

La un moment dat, Dragostescu l-a intervivat pe un barbat mascat care a cerut ca presedintele Iohannis sa preia toata puterea, impreuna cu armata: „Am un mesaj pentru domnul Klaus Iohannis. E timpul sa preia tara impreuna cu armata”. Declaratia a fost difuzat insistent de RTV, incitatii din studio dorind sa arate ca manifestantii doresc dictatura in tara.

Manipularile Romania TV nu au scapat nesanctionate de manifestanti, care au scandat repetat, in fata Corinai Dragostescu: „Mincinosii, mincinosii!”.

Postul lui Sebastian Ghita nu a pierdut ocazia de a se victimiza din nou, sustinand ca „iohannistii” baga pumnul in gura presei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

2 ore ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

2 ore ago

Chiar si Piedone s-a suparat pe Pieleanu: „Sunt disperati, vor sa ma convinga ca doar Firea poate sa-l bata pe Nicusor Dan”

Reactie dura a lui Cristian Popescu Piedone dupa ce Avangarde, institut patronat de Marius Pieleanu,…

2 ore ago