politica

„Milion” Chirieac atinge o noua culme a ticalosiei: „Am aflat ca Ciolos are mainile patate cu sange”

Analistul Bogdan Chirieac, platit anul trecut de PSD cu peste un milion de lei din bani publici, sustine ca principalii vinovati pentru recursul compensatoriu sunt Dacian Ciolos, care „are mainile patate cu sange”, si presedintele Iohannis care „imediat” a promulgat legea.

„Recursul compensatoriu este un subiect intens dezbatut de propaganda in acest moment, pe sistemul fake news. S-au incurcat putin dupa ce la televizor au aparut secvente in care reprezentanti de seama ai opozitiei sustineau recursul compensatoriu.

(…) Se foloseste strict propaganda cu toate nenorocirile care sunt acolo pentru a spune ca ‘Dragnea are mainile patate cu sange’. Bine, si mai departe? Am aflat ca Ciolos are mainile patate cu sange, am aflat ca Pruna are mainile patate cu sange. Am aflat ca pana la urma toti care au votat legea le au, inclusiv domnul Iohannis care a promulgat-o imediat”, a sustinut Chirieac, miercuri, la Romania TV.

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat miercuri Guvernului sa faca, in timp scurt, o analiza profunda privind problema recursului compensatoriu si sa vina cu solutii, subliniind ca se poate intra in procedura foarte rapid in Parlament pentru a se corecta legislatia.

„Solicit Guvernului Romaniei sa faca, in timp scurt, o analiza profunda si sa vina cu solutii. Repet: solicit Guvernului o analiza profunda si prezentarea de solutii. Aceste solutii trebuie sa vina de la Guvern, de la Ministerul de Justitie. Se poate intra in procedura foarte rapid in Parlament, se poate corecta legislatia. Singurul lucru care nu este acceptabil este ca lumea sa vina si sa caute vinovati in loc sa caute solutii”, a afirmat Iohannis.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Tribunalul Bucuresti a decis ca procesul fratilor Tate poate continua. „Decizia va fi atacata cu recurs”

Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea procesului in dosarul fratilor Tate, la 10 luni dupa ce…

3 ore ago

Ciolacu prezinta scuze cu jumatate de gura moldovenilor si ataca PNL-ul: „Mama era din Tecuci”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a avut, vineri seara, o prima reactie dupa declaratiile jignitoare facute…

2 ore ago

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

4 ore ago

PNL, prima reactie la declaratiile lui Ciolacu privind Buzaul si Moldova: „Dispretuieste moldovenii, sa revina asupra declaratiei”

Presedintele PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, considera ca declaratiile premierului Ciolacu in legatura cu apartenenta…

4 ore ago