news

Minune, Teodosie s-a razgandit in privinta vaccinarii: „M-am documentat, am ganduri pozitive. Am dobandit niste cunostinte pe care nu le aveam”

Mesaj surprinzator al arhiepiscopului Teodosie al Tomisului in legatura cu campania de vaccinare. El anunta ca si-a schimbat opiniile, dupa ce „s-a documentat”, astfel incat acum are ganduri pozitive despre vaccinare.

Luni, Teodosie si-a aratat sustinerea fata de initiativa Patriarhului Daniel care prin Biserica Ortodoxa a trimis ierarhilor din tara brosura informativa „Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania”.

Arhiepiscopul Tomisului se razgandeste, astfel, dupa ce, chiar de Boboteaza, informa multimea de credinciosi din Constanta ca tinerii care recuperasera crucile au facut vaccinul anti-coronavirus inotand in mare, inotul fiind cel mai natural si sanatos vaccin.

IPS Teodosie invoca, acum, lipsa de informare din partea autoritatilor. „Sunt intr-un studiu foarte bun si am ganduri pozitive. Am dobandit niste cunostinte, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat indelung. Si nu am fost informati”, a declarat Teodosie, citat de Europa FM.

Arhiepiscopul Tomisului a respins ideea ca si-ar fi schimbat parerea despre vaccin: „Nu umblam cu pareri. Umblam cu cunostinte solide, stiintifice”.

Arhiepiscopul Teodosie a evitat sa spuna daca se va vaccina.

La slujba de la catedrala din Constanta, inaltul ierarh a transmis insa credinciosilor ca, „ingaduinta si dragostea lui Dumnezeu ne indeamna la mai multa intelepciune”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

5 ore ago

Trofee de razboi germane, la Moscova: un tanc „Leopard” si o masina de lupta „Marder”, in expozitia pregatita pentru ziua de 9 mai

Armata rusa vrea sa isi demonstreze succesele obtinute in invazia Ucrainei cu o expozitie de…

5 ore ago

Lansarea lui Firea, stricata de protestatarul „Ceausescu”: „Domnul Ciolacu, va este rusine ca sunteti moldovean?”. Grup de aplaudaci adus din Voluntari – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si-a inregistrat duminica oficial candidatura la Biroul Electoral…

2 ore ago

Ciolacu sustine acum ca este „moldovean”, la doua zile dupa ce s-a declarat „jignit” daca e facut moldovean

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut duminica, la un eveniment electoral, ca este "moldovean", in…

O oră ago