Categories: actualitatenews

Un motociclist agresiv a incercat sa-i intimideze pe protestatarii din Piata Victoriei. Reactia jandarmilor este revoltatoare – Video

Un motociclist agresiv a intrat, vineri, in spatiul ocupat de protestatarii #rezist din fata Guvernului si le-a adresat injurii, in timp ce se invartea in jurul lor. Jandarmii au refuzat sa intervina.

Motociclistul „a inconjurat de mai multe ori, cu viteza foarte mare, grupul de protestatari, tipand diverse lucruri. Cei din piata au facut semne catre jandarmii care priveau pasivi totul”, relateaza jurnalistul Malin Bot, martor al incidentului.

Dupa ce motociclistul a parasit zona, protestatarii au incercat sa obtina explicatii pentru lipsa de reactie a jandarmilor. De obicei foarte prompti in a da amenzi protestatarilor, jandarmii au spus ca nu au atributii in acest caz. Intrebat insistent de ce nu a intervenit, unul dintre jandarmi s-a incurcat in explicatii, spunand ca nu l-a vazut pe motociclist dupa ce afirmase ca l-a observat cand a depasit linia continua pentru a-i intimida pe protestatari. Jandarmul i-a indemnat pe protestatari sa se adreseze Politiei.

In ultima vreme jandarmii au aplicat tot mai multe amenzi protestatarilor din Piata Victoriei. Unul dintre acestia, Cristian Mihai Dide, a primit amenzi in valoare de 30.000 de lei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

O oră ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

45 de minute ago

Fostul premier belgian Guy Verhofstadt a fost victima hackerilor chinezi

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian si membru al Parlamentului European, a dezvaluit ca a fost…

35 de minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

O oră ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago