politica

„N-am ras cu atata pofta de mult timp!”. Dancila are o noua postare pe Facebook, ploua cu comentarii ironice

Viorica Dancila are o noua postare pe Facebook, vineri, la finalul sedintei CEX al PSD. A urmat un nou val de ironii.

„Am avut o dezbatere constructiva astazi in sedinta CEx si multumesc colegilor pentru implicare. Mi-as dori ca toata lumea sa inteleaga ca deciziile in Partidul Social Democrat se vor lua intotdeauna cu votul majoritatii, in forurile statutare, prin consultari si dialog. Avem oameni de valoare in PSD, facem o echipa buna si trebuie sa ne ducem guvernarea la capat si sa ne pregatim pentru alegerile viitoare.

Avem datoria de a veni in fata romanilor cu o analiza a rezultatului la europarlamentare care sa fie transpusa in mod corect in modificari ale programului de guvernare si, in perspectiva alegerilor prezidentiale, cu un program politic coerent si o conducere legitima care sa coordoneze si sa isi asume aceste alegeri”, a scris Dancila pe Facebook.

La scurt timp dupa aparitia postarii a inceput sa ploua cu mesaje ironice. „Eu va multumesc din tot sufletul ca v-ati facut pagina asta!!!! N-am ras cu atata pofta de mult timp!!!!”, i-a transmis premierului o romanca.

Dancila a sters peste 3.000 de comentarii ironice de la prima postare. Dancila si-a lansat pagina de Facebook joi seara.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

14 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

14 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

15 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

15 ore ago