politica

Nebunie PSD-ista. 120 de contestatii impotriva validarii mandatului de primar al lui Clotilde Armand: „Vor sa-si acopere urmele jafului”

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca reprezentantii PSD au depus 120 de contestatii impotriva validarii mandatului ei. „Pesedistii trag acum de timp sa-si acopere urmele jafului. Nu o sa le mearga”, anunta Armand.

„La o luna de la alegerile din Sectorul 1, partidul-cartel numit PSD ne demonstreaza ca nu vrea sa paraseasca primaria. Pesedistii au pus 120 de persoane sa conteste validarea alegerii mele in functia de primar al sectorului 1. Da, ati auzit bine. 120 de pesedisti. Din cauza aceasta se tot intarzie cu depunerea juramantului si preluarea mandatului meu. Dar toate acest aspecte se vor lamuri.

In data de 26 octombrie avem termen la Tribunalul Municipiului Bucuresti. Pesedistii trag acum de timp sa-si acopere urmele jafului. Nu o sa le mearga. Si cineva va raspunde in fata Justitiei pentru disparitia unui miliard de E din bugetul primariei”, a anuntat Clotilde Armand.

Si Nicusor Dan se confrunta cu o situatie similara, impotriva sa fiind depuse 52 de contestatii de catre oamenii PSD-ului.

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a organizat joi o conferinta de presa in fata Primariei Generale pentru a scoate in evidenta faptul ca nu si-a preluat mandatul dupa patru saptamani de la castigarea alegerilor. El a acuzat-o pe Gabriela Firea de „sicane”: „Remarc atitudinea resentimentara si rautatea si rea-vointa unui personaj care a pozat in ani de zile in intruchiparea virtutilor crestine”.

„Sicanele penibile ale PSD prin care incearca in mod iresponsabil sa intarzie preluarea mandatului. Suntem la 4 saptamani de la alegeri, sunt multe orase in care primari si-au preluat mandatele si au inceput sa rezolve probleme. La Bucuresti, o sa mai asteptam cel putin o saptamana. Vorbim de 52 de cereri de apel pe care le-au facut consilierii ai PSD si apropuatu ai PSD la hotarea tribunalului prin care mi-a fost validata canditura. Cererile vor fi discutate luni.

Sunt motive ridicole: frauda electorala, in stilul conspirationist al PSD. Cererile sunt copy-paste, se preiau inclusiv greselile de ortografie. Se cere reluarea alegerilor locale in Bucuresti, daca va puteti inchipui.

In ultimele 4 saptamani, primarul Bucurestiului a fost Gabriela Firea, azi primar este Gabriela Firea. Daca cineva are o problema cu apa calda, sa il intrebe pe primarul in functie. Si-a abandonat mandatul, si-a abandonat obligatiile legale, inclusiv in ce priveste coronavirusul.

Remarc lasitatea fostului primar PSD Firea care si-a pus subordonatii sa semneze aceste contestatii si nu a semnat ea insasi. Mai remarc atitudinea resentimentara si rautatea si rea-vointa unui personaj care a pozat in ani de zile in intruchiparea virtutilor crestine.

Am vorbit de o caracatita de interese, acesta este motivul tergiversarii. Acesti oameni vor sa acopere ce au facut in timpul mandatului, ma voi uita la toate actele pe care le-au emis in aceasta perioada”, a declarat Nicusor Dan in fata Primariei Generale.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

13 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

13 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

14 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

14 ore ago