politica

„Nici du-te-n… nu mi-a spus partidul meu”. Razbunarea slugii alungate, Pascu ataca furibund PSD-ul si pe Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu continua sa ii atace pe liderii PSD dupa ce a fost eliminat de pe lista pentru alegerile europarlamentare. „Partidul meu, in intelepciunea lui, m-a scos de pe lista, fara sa-mi spuna nici multumesc, nici du-te-n …”, a scris Pascu pe Facebook.

„Stau si ma intreb daca ‘sacrificiile rituale’ au functionat vreodata, din simplul motiv ca, de ce ti-e ‘dat’, nu scapi … Cel mai adesea se intampla ce trebuia sa se intample, in ciuda ‘sacrificiilor rituale’ pe care le-ai facut …(Si nu vorbesc in termeni individuali, ci colectivi, de … “Grup”).

PS. Multa lume ma intreaba – am avut si cateva solicitari de interviuri de la mijloace media prestigioase, pe care le-am declinat cu delicatete – de ce nu reactionez la atacurile unora care au simtit nevoia sa isi ‘puna pieptul in calea asa-zilelor gloante’ pe care, chipurile, le-as fi tras … Le raspund ca motivul este unul cat se poate de simplu: pe de o parte, vechimea mea in partid este mai mare decat a ambilor luati la un loc, pe de alta, numai in Parlamentul European eu am strans mai multi ani, decat au strans cei doi in Parlamentul Romaniei … tot impreuna!”, a scris Pascu pe Facebook.

Ulterior, raspunzand la comenturiul unui pesedist care ii reprosa ca a fost preocupat mai degaraba de interesele Bruxelles-ului decat de cele ale Romaniei, Pascu a izbunict nervos.

„Nici acuma, dupa ce partidul meu, in intelepciunea lui, m-a scos de pe lista, fara sa-mi spuna nici multumesc, nici du-te-n …, nu esti multumit? Iar despre faptul ca apar mai mult Bruxelles-ul, decat Romania, mai uita-te din cand in cand si la transmisiile directe de la TV din Parlamentul European. Ai putea vedea acolo cum apar Romania, si nu Bruxelles-ul. Mai cultiva-te, ca vad ca ai nevoie!”, a raspuns Pascu.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Atac murdar al lui Piedone pe teme religioase: „Nicusor, stim ca nu esti dus la biserica, te opui familiei traditionale”

Cristian Popescu Piedone a lansat un atac murdar, in a doua zi de Paste, la…

2 ore ago

Liiceanu: „Firea din nou la primarie? Ce cauta din nou? Cum de oamenii o accepta?”. Ce spune despre Piedone: „E innebunitor”

Mesaje dure al lui Gabriela Liiceanu in legatura cu doi dintre principalii candidati la Primaria…

O oră ago

Franta si-a trimis oficial primii militari in Ucraina – ei sunt membri ai Legiunii Straine

Franta a trimis primele sale trupe in mod oficial in Ucraina. Acestea au fost desfasurate…

O oră ago

Cel mai mare producator german de arme, Rheinmetall, promite sa trimita Ucrainei „sute de mii” de obuze in acest an

Producatorul german de armament Rheinmetall va furniza Ucrainei „sute de mii” de obuze in 2024,…

2 ore ago

Rusia si-a bombardat din nou propriul teritoriu: 30 de case si 10 masini au fost avariate

Rusia si-a bombardat din greseala propriul teritoriu, in apropierea granitei ucrainene, in timp ce efectua…

O oră ago