politica

Nicusor Dan a aflat unde a fugit angajatul care a furat documente din Primarie: Acum lucreaza la Negoita

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, transmite ca angajatul Directiei Urbanism surprins pe camerele de filmat fugind cu documente s-a angajat prin transfer la Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita.

„Am aflat unde a fugit angajatul Directiei Urbanism din Primaria Capitalei surprins pe camera in data de 17 mai: a fugit pana la Primaria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-ati crezut c-a fugit la Asociatia Alba ca Zapada, nu!

Asta, evident, nu-l scuteste de raspundere pentru scoaterea de documente din primarie si eventuale alte fapte, fiindca ancheta Politiei continua”, a scris edilul-sef sambata pe Facebook.

Pe 18 mai, Nicusor Dan anunta ca trimite Comisia de disciplina la Directia Urbanism si ca a sesizat si Politia, dupa ce unul dintre angajati a fugit din sediul Primariei Capitalei avand asupra sa mai multe documente.

„Am finalizat o evaluare a activitatii la Directia Urbanism din Primaria Capitalei, urmand sa fie sesizata Comisia de disciplina pentru cercetare disciplinara acolo unde este cazul. Cand informatia a ajuns ieri in directie, unul dintre angajati a fugit din sediul primariei, avand la el mai multe documente. In consecinta, Politia a fost sesizata. Nimeni sa nu mizeze pe faptul ca vom inchide ochii la ilegalitatile din trecut”, scria pe Facebook Nicusor Dan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

10 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

10 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

10 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

10 ore ago