politica

Nicusor Dan mai vrea un mandat si e convins ca bucurestenii il inteleg: Nu ma invart pe la televizor sa le spun ce grozav sunt eu, ca predecesorii mei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, luni seara, ca isi doreste un al doilea mandat de edil si a subliniat ca patru ani e prea putin, mai ales pentru un oras ca Bucuresti. 

”Eu imi doresc, da, desigur. Pentru orice oras din Romania un mandat de patru ani, in conditiile in care nu gasesti documentatiile deja pregatite pentru lucrarile de investitii, 4 ani e prea putin. Pentru Bucuresti e cu atat mai mult, un oras cu multiple probleme”, a declarat Nicusor Dan, la B1Tv, potrivit News.ro.

Intrebat, de asemenea, daca e ferm in aceasta decizie, Nicusor Dan a raspuns ca le comunica bucurestenilor ”exact situatia de fapt” si este optimist ca ei vor intelege.

”Da, da, am inceput un lucru, incerc sa le comunic bucurestenilor, sa le spun exact situatia de fapt, nu sa ma invart pe la televizor sa le spun ce grozav sunt eu, cum au facut predecesorii mei. Sunt foarte optimist ca ei vor intelege ca mergem intr-o directie corecta si ca viteza este cea pe care ne-o permite contextul”, a mai afirmat Dan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

55 de minute ago

Furtuni puternice traverseaza centrul SUA: Trei tornade au lovit Michigan, un barbat a fost ucis in Tennessee

Trei tornade au lovit, miercuri, statul american Michigan, cand furtuni puternice au strabatut centrul SUA.…

4 ore ago

Un soldat rus a fugit peste granita in Polonia. Dezertorul avea la el documente militare, a luptat in Ucraina

Un soldat rus a fost retinut in Polonia dupa ce a trecut granita din Belarus.…

38 de minute ago

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

3 ore ago

Securitate fara precedent la Marsilia: Flacara olimpica a ajuns pe pamant francez

Flacara olimpica a ajuns miercuri, la Marsilia, cu 79 de zile inainte de ceremonia de…

4 ore ago