politica

„Nimicule, esti un nimic!”. Momentul in care un barbat este lovit peste gura de pesedisti la mitingul PSD de la Iasi – Video

Jurnalistii de la Recorder au surprins momentul in care un barbat este agresat de pesedisti in momerntul in care striga „Nimicule!” in fata scenei pe care Liviu Dragnea isi sustinea discursul.

„Nimicule, esti un nimic”, striga barbatul de mai multe ori. Mai multi pesedisti il imbrancesc, iar unul dintre ei il loveste peste gura. Un alt pesedist masiv il impinge pe protestatar, incercand sa-l dea afara.

Vezi video de la minutul 11.30:

Liviu Dragnea a fost huiduit de mai multe ori in timpul discursului pe care l-a sustinut la mitingul PSD de la Iasi. ”Unii derbedei umbla pe langa scena, sunt platiti. Platiti bine, ce-i drept. Suntem azi la putere fiindca asa au hotarat alegerile, pentru ca romanii apreciaza mai mult ceea ce facem noi, nu ce fac cei din Opozitie. Vreti sa renuntam la toate astea, cat suntem noi de multi, pentru 2-3 care tipa aici, langa noi? Vreti sa mergem inainte, sa le aratam asta celor fara tara si fara Dumnezeu?”, a spus Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

3 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

O oră ago

Taiwan isi va dezvolta propriul „Starlink”: „Este crucial pentru siguranta insulei”

Liderii taiwanezi lucreaza la un nou sistem ambitios de sateliti pentru a mentine insula online…

4 ore ago

Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, se plange de atitudinea „ostila” a tarilor baltice: „Vom raspunde cu masuri asimetrice”

Conform agentiei Reuters, Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a transmis,…

3 ore ago