„Niste chiloti tremura la ora asta la Bucuresti”. Caderea lui Plahotniuc dezvaluie retele mafiote la nivel inalt in Romania

analize

Analistul Sorin Ionita, expert in situatia politica din Republica Moldova, atrage atentia asupra unor declaratii ale unui inalt oficial de la Chisinau privind retele de crima organizata cu conexiuni pana la Bucuresti.

„Destramarea retelelor statale de crima organizata in Moldova va avea efecte si la Bucuresti. Niste chiloti tremura la ora asta. Exemplu: aseara pe TV fostul sef al MoldATSA (echivalent Romatsa) a dat pe goarna traficul de tigari, alcool si droguri coordonat de oamenii PDM (si primarul penal Ilan Sor, tot aia), partidul sustinut inexplicabil de PSD & autoritatile romane. Dupa emisie a plecat la politie sa dea declaratii scrise.

Mi-a atras atentia punctul asta: ‘De contrabanda cu tigari pe linia romaneasca e responsabil Constantin Tutu si baietii sai de la Bacioi’. Noi in Romania nu stim cine e Tutu, dar moldovenii il stiu ca pe un cal breaz: luptator K1, organizator de ‘sportivi’ adica gasti stradale de soc la dispozitia puterii, implicat intr-o crima in stil mafiot la Orhei, deci ca atare cooptat ulterior in PDM, ajuns locotenent al lui Plahotniuc si deputat in Parlament. Flacaul asta din poza, cu care au facut ai nostri campanie electorala pe acolo.

Trafic de tigari ‘pe linie romaneasca’ nu inseamna ce vedeti voi la stiri, adica trei drone sau un amarastean care trece la Albita cu baxul in scaunul soferului, ci chestii di granda cu complicitate sistemica dincoace si masini de insotire a convoiului. Sper sa toarne bine seful ala Moldatsa.

Musai sa-l vedeti aici in link pe deputatul Tutu citind o lege in parlament, e precious: https://www.youtube.com/watch?v=SQ5xzljJ0CQ

PS. Se sufla in casca: in toiul crizei din Moldova, acum doua saptamani, cand sobolanii din Chisinau cautau refugii in cele patru zari, Tutu-K1 a primit cetatenie romana. Ura, acuma-i de-al nostru cu acte, bre! Asa-i cand stii multe: prietenii te apara. Precis SIE o sa spuna ca n-a stiut cine-i si in fond, legea e lege, nu putem discrimina, etc. In plus, ne bazam pe genul asta de oameni ca sa combatem influenta Rusiei”, a scris Ionita pe Facebook.

Constantin Tutu este foarte apropiat de Vladimir Plahotniuc, oligarhul fiind prezent la meciurile de K-1 ale proaspatului cetatean roman.

Mai mult despre: ,

Comentarii: