Noua sefa a Inspectoratului Scolar Dambovita n-a reusit sa lege doua vorbe la festivitatea de deschidere a noului an scolar – VIDEO

news

inspectoare scolara, Dambovita, discurs, balbaiala

Prezenta la Seminarul Teologic din Targoviste, in prima zi de scoala, profesoara de franceza Adriana Magdalena Tudose, noua sefa a Inspectoratului Scolar Dambovita (a fost numita pe 1 septembrie 2023), n-a reusit sa lege doua propozitii pana la capat.

Singura adresare care i-a iesit a fost insiruirea de „preacucernici parinti, domnule primar, doamna prefect, domnilor deputati, stimata asistenta, dragi parinti, stimati dragi elevi“, si aceea poticnita. Mai departe, sefa ISJ a incercat sa vorbeasca despre rolul educatiei, misiunea scolii si inceputul de an scolar.

„Ma bucur foarte mult si sunt onorata de aceasta prezenta… si… sunt foarte… in primul rand, sunt foarte emotionata sa ma aflu aici… aaaa… scoala este… un… mijloc prin care noi… scoala este un reper care formeaza personalitati solide… de aceea vreau sa va spun ca diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educatiei. Cadrele didactice au… aaa… au… va rog sa ma scuzati….”, s-a scuzat sefa ISJ Dambovita, care si-a gasit cu greu cuvintele si mai ales ideile.

Filmarea a devenit virala, iar internautii cer demisia dascalului de profesie care n-a stiut sa vorbeasca. „Greu de privit, dar si mai greu de ascultat“, comenteaza acestia.

„Aceasta este Romania Educata“, spune cel care a postat inregistrarea, Dragos Popescu, senator REPER de Dambovita, facand referire la programul administratiei Klaus Iohannis care nu duce nicaieri.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: