Categories: news

Nu scapam usor. Ponta: „M-am hotarat sa mai stau inca 10-15 ani la guvernare”

Premierul Victor Ponta a afirmat ca s-a hotarat sa mai stea „inca 10-15 ani” la guvernare, deoarece atat le va lua Ministerului de Interne si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile rutiere, pentru a putea fi verificata plata acestora.

Premierul a facut aceste remarci, miercuri, inaintea lansarii Centrului de Inovare in Securitate Cibernetica, eveniment la care accesul presei nu a fost permis. Discutia a fost insa suprinsa si transmisa in direct pe canalul de Youtube al Guvernului.

In acest cadru, Ponta si-a exprimat nemultumirea cu privire la faptul ca nu exista o baza comuna a Politiei si ANAF privind amenzile rutiere.

„M-am hotarat sa mai stau inca 10-15 ani la guvernare. Cam in atata timp le va ajunge celor de la Interne cu cei de la ANAF sa faca o baza comuna cu amenzile de circulatie. Domnule, cum, e posibil in secolul XXI sa nu poti sa intru intr-o baza de date, sa-mi spuna cine a luat amenda ? Banuiam ca nu e ceva atat de complicat tehnologic incat sa ai o singura baza de date intre Politie si… Domnule, spune-mi si mie cine a luat amenda, de radar, de ce-o fi, de parcare… Nu se poate, dom’le!”, le-a spus premierul participantilor la eveniment, organizat si cu participarea expertilor americani, pottrivit Mediafax.

El a apreciat totusi ca, daca i-ar cere vicepriministrului gabriel Oprea sa le introduca pe agenda sedintei de guvern, in sapte zile ar putea exista actele normative pentru o astfel de baza de date.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

O oră ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

2 minute ago