Categories: politica

„Nu-si da seama in ce a intrat”. Ludovic Orban ii cere premierul desemnat sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Parlament, de vreme ce „ea probabil nu-si da seama in ce a intrat”.

„Deja am hotarat ca vom vota impotriva guvernului Dancila, considerand ca doamna Dancila nu are nicio calitate care sa o impuna pentru aceasta candidatura, singura calitate a acesteia fiind supunerea fata de Dragnea si dorinta bolnava a acestuia de a avea la Palatul Victoria o marioneta care sa nu iasa din umbra lui. Doamna Dancila mai are timp sa se retraga pentru ca ea probabil nu-si da seama in ce a intrat”, a declarat presei Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Orban a mai mentionat ca PNL a mers la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis dupa demisia premierului Mihai Ideea cu varianta alegerilor anticipate, dar nu a respins nici ideea de a forma o majoritate, insa acest lucru este dificil in structura Parlamentului actual.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

11 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

11 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

11 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

11 ore ago