Categories: politica

Nu toata lumea isi doreste ca Ponta sa CRAPE. Ce mesaj ii transmite Dragnea fostului premier la un an de la demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca, la un an de la plecarea din functia de prim-ministru, Victor Ponta a ramas „prietenul lui drag” si a adaugat ca aproape oricine ar fi fost in locul acestuia ar fi facut cel mai probabil la fel.

„Victor Ponta e in continuare prietenul meu bun si drag si nu vreau sa-l amestec cu Traian Basescu. Nici macar de ziua acestuia, chiar daca si eu sunt ‘Scorpion’. Una e una, alta e alta, noi doi intr-unu'”, a aratat Dragnea.

El a raspuns astfel intrebat cum comenteaza ca vineri este ziua de nastere a lui Traian Basescu, dar in aceeasi zi se implineste un an de la caderea Cabinetului Ponta.

„In ceea ce priveste un an de la demisia lui Victor Ponta, ne aducem aminte cu totii de tensiunea din acele zile, aproape oricine care era in locul lui Ponta atunci poate ar fi luat acea decizie. Informatiile pe care le-a primit, mi-a spus si mie, le-a spus si public ulterior, l-au facut sa ia acea decizie, asa a crezut ca e bine”, a adaugat liderul PSD.

El i-a urat apoi „La Multi Ani!” fostului presedinte Traian Basescu, care implineste vineri 65 de ani. In ceea ce priveste tragedia de la Colectiv, Dragnea a aratat ca prea multi politicieni s-au folosit de aceasta, anunta Agerpres.

„Le-am cerut tuturor colegilor sa tratam cu foarte mare decenta si discretie acest lucru. Ceea ce voi face si eu astazi. Prea multi politicieni s-au folosit de acea tragedie. Si atunci, si acum. Eu nu folosesc pozitia mea sau campania electorala pe acest subiect”, a spus presedintele PSD, intrebat daca are un mesaj pentru victimele de la Colectiv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Preotul Ciprian Mega: „Presedintele Rusiei poate sa dea ora exacta in Romania, in societatea noastra”. El i-a dus cadou lui Putin un ceas, care este reactia BOR

Preotul ortodox Ciprian Mega a confirmat ca s-a intalnit cu Vladimir Putin in timpul vizitei…

14 minute ago

Secretarul de stat al SUA: „Rusia produce astazi arme mai repede decat in orice moment din istorie”. Cine ajuta Moscova atat de mult

Secretarul de stat american Anthony Blinken a declarat ca, in ultimul an, Rusia a invatat…

8 minute ago

Investitie uriasa Microsoft in Indonezia, 840.000 de tineri vor fi instruiti pentru a lucra la dezvoltarea Inteligentei Artificiale

Microsoft a declarat marti ca va investi 1,7 miliarde de dolari in Indonezia in urmatorii…

4 minute ago

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

O oră ago