politica

Numar urias. Dacian Ciolos anunta cati romani s-au inscris pana acum in partidul sau: „Urmatoarele cinci luni vor fi extrem de importante”

Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca peste 50.000 de romani s-au inscris pe platforma online a Partidului Romania Impreuna, manifestandu-si astfel intentia de a sustine si de a fi membri ai acestei formatiuni.

„Suntem peste 50.000. Urmatoarele cinci luni vor fi extrem de importante pentru a construi o structura profesionista si eficienta asa cum ne dorim. Dincolo de intentii bune, de multa, foarte multa munca a echipei mici pe care ne permitem sa o platim, acum avem nevoie de sustinere si nu de vorbe. Aceasta este nu numai o rugaminte dar si un test de mobilizare. Asa vom putea fi mai puternici, mai buni, mai eficienti. Impreuna”, anunta Dacian Ciolos pe Facebook, indemnandu-i pe simpatizantii sai sa doneze bani pentru viitorul partid.

Fostul premier Dacian Ciolos declarat in urma cu o luna, la RFI, ca obiectivul partidului Miscarea Romania Impreuna este ca dupa alegerile parlamentare din 2020, sa poata forma un Guvern.

„Vrem sa fie un partid de masa si sa-i reprezinte pe toti cei care pana acum au considerat ca n-are rost sa se amestece in politica sau ca politica nu e pentru ei, ca societatea trebuie condusa de altii si care in sfarsit, dupa ce s-a intamplat in ultimii ani si mai ales anul trecut, au inteles ca trebuie sa se implice”, a spus Dacian Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

O oră ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

22 de minute ago