Categories: politica

Oamenii lui Ponta, INTERZIS in sediul PSD: „Urmeaza sa dam afara pe toata lumea” – VIDEO

Deputatului PSD Mihai Sturzu, unul dintre prietenii apropiati ai lui Victor Ponta, i s-a interzis, luni, sa intre in sediul PSD pentru a participa la sedinta Biroului Permanent National. Dupa un conflict cu portarul, Sturzu a intrat totusi in cladire.

„Inteleg ca nu am voie sa vin la sedinta. Mi se pare revoltator. Sunt presedintele TSD, prin statut, inca cu vot in BPN. Cum e posibil sa nu te lase sa intri intr-un sediu de partid? (…) Am inceput modernizarea cu dreptul. Urmeaza sa dam afara pe toata lumea”, a declarat Sturzu.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, intrebat daca social-democratii vor negocia cu presedintele Klaus Iohannis schimbarea Guvernului, ca „bineinteles” ca PSD va onora orice fel de discutii, pe orice tema, si nu vor refuza dialogul, insa asteapta o invitatie de la Palatul Cotroceni.

„Orice invitatie care va veni din partea presedintelui Romaniei la PSD, va fi onorata de noi. Orice invitatie, pe orice tema”, a spus Liviu Dragnea, cu privire la atitudinea sa ca presedinte al PSD.

Intrebat daca va onora inclusiv invitatii pe tema schimbarii premierului Victor Ponta din fruntea Guvernului, Dragnea a precizat ca PSD „nu isi permite sa refuze” nicio invitatie.

„Presedintele Romaniei, ales de peste sase milioane de romani, daca va face o invitatie la PSD, aceasta invitatie va fi onorata pentru orice fel de discutie. Noi nu ne permitem sa refuzam o invitatie la dialog. Eu fac invitatie la dialog de aproape o luna de zile. Bineinteles ca participam la orice fel de discutie”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

2 ore ago

Olt: Primul dosar penal pentru coruperea alegatorilor. Faina si malai din camion ca „daruri de Paste” – Video

Politistii s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar penal in care efectueaza cercetari…

25 de minute ago

Campaniile rusesti de sabotaj in UE capata amploare. Sunt vizate fabricile care produc arme pentru Ucraina si infrastructura feroviara

Pe fondul noilor avertismente ale serviciilor de informatii ca Rusia pregateste „acte violente de sabotaj”…

3 ore ago

Lovitura pentru Beijing. SUA au devenit cel mai mare partener comercial al Germaniei, in locul Chinei

Dupa ani in care China a fost principalul partener comercial al Germaniei, SUA pare ca…

O oră ago

Serviciile de informatii ale armatei anunta ca dronele Magura V5 au provocat pierderi grele flotei Federatiei Ruse. Pagube de peste 500 de milioane de dolari

Dronele navale ucrainene Magura V5, fabricate in Ucraina, au cauzat pagube Flotei Rusiei de la…

O oră ago