O alta minune in orasul Olgutei, Craiova: „Pamanteanul cu numarul 8 miliarde s-a nascut la Spitalul Filantropia Craiova”

news

Presa locala din Craiova anunta ca cel „de-al opt miliardelea locuitor al planetei” s-a nascut, marti, la Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova.

Ieri, la ora 10.00 s-a nascut, conform specialistilor, al opt miliardelea pamantean la Spitalul Filantropia din Craiova, informeaza editie.ro.

Este vorba de un baietel de 3,8 kg. Olteanul cu numarul opt miliarde este din Filiasi si atat el cat si mama lui se simt bine, mentioneaza publicatia din Craiova.

„Este un baietel, primul copil al familiei, un baietel sanatos. A primit nota 9. Este nascut prin operatie cezariana”, a spus Claudia Radu, medic neonatolog in cadrul Spitalului Filantropia Craiova.

Ziarul s-a remarcat de-a lungul timpului prin numeroase stiri favorabile Liei Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu si-a facut un obicei de a lansa stiri senzationaliste despre „minunile” care se intampla in orasul pe care il conduce. In luna aprilie, ea a spus orasul pe care il conduce a devenit mai atractiv din punct de vedere turistic decat „capitale si orase europene cu traditie, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra”.

Citeste si: Craiova peste Paris, Olguta insista sa se faca de ras. Site-ul cu care se lauda nu este pe primul loc, ci pe locul 177.576 in lume

Recent, Olguta Vasilescu s-a laudat ca Paris Hilton vine la Craiova la un festival de muzica, lucru care nu s-a intamplat pana la urma.

Citeste si: Olguta mai tranteste una: „L-a refuzat pe Joe Biden si vine la Craiova”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: