politica

Orban, amuzat de vitejia PSD: „Ce sa faca PSD? Noi ne bucuram ca depun motiunea de cenzura pe tema PNRR, pentru ca avem din nou ocazia sa prezentam romanilor ce vom face cu aceste resurse importante”

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca motiunea de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna PSD este „o bula de sapun”.

Intrebat la Palatul Parlamentului ce parere are despre motiunea de cenzura pe care vrea sa o depuna PSD, Orban a spus: „O bula de sapun. Trebuia si ei sa depuna motiune de cenzura. Ce sa faca PSD? Oricum ar fi depus motiune si daca nu era PNRR. Noi ne bucuram ca depun motiunea de cenzura pe tema PNRR, pentru ca avem din nou ocazia sa prezentam romanilor ce vom face cu aceste resurse importante care sunt alocate in cadrul PNRR. Presedintele Romaniei, reprezentantii Romaniei au participat la elaborarea deciziei la nivel european pentru acest program exceptional, care va ajuta la relansarea economica a Europei si a Romaniei”.

PSD va depune o motiune de cenzura pe 14 iunie, a anuntat, miercuri, in plenul Parlamentului, presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Astazi nu a fost prezentat in plenul Parlamentului Planul de Redresare si Rezilienta. Tot ce stim despre PNRR este ca nu vizeaza dezvoltarea Romaniei, ci un plan de austeritate. Pentru toti romanii, raspunsul PSD nu poate fi decat unul singur: pe 14 iunie depunem motiune de cenzura avand ca obiect principal esecul Guvernului in privinta PNRR”, a declarat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

9 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

9 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

12 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

9 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

9 ore ago