politica

Penibilii lui Dancila. Ministrul Comunicatiilor se lauda cu o intalnire intre scaune cu seful Microsoft:

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, se lauda ca s-a intalnit la New York cu sefii de la Twitter, Microsoft si Amazon. Intr-o fotografie postata chiar de Petrescu, ministrul vorbeste intre scaune cu presedintele Microsoft, Brad Smith.

Petrescu se afla in SUA in cadrul unei ample delegatii conduse de Viorica Dancila. El se lauda ca a avut mai multe intalniri cu liderii „industriei tech de varf la nivel mondial”.

„Tara noastra este pe harta intereselor liderilor industriei tech de varf la nivel mondial. In marja celei de-a treia reuniuni a Conferintei Aqaba Process Tech, am discutat cu CEO-ul si fondatorul TWITTER, Jack Patrick Dorsey, cu Presedintele Microsoft, Brad Smith si cu Susan Pointer, vicepresedinte AMAZON.

Toti recunosc expertiza IT-istilor romani, fiind foarte multumiti de activitatea si valoarea adaugata a birourilor din Romania ( biroul Microsoft si cel de la Iasi al Amazon), presedintele MICROSOFT raspunzand afirmativ invitatiei mele de a veni in Romania.

In seara aceasta, la sediul ONU, s-a desfasurat dialogul liderilor mondiali pe tema raspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului, sub auspiciile Conferintei Aqaba Process Tech, o platforma in care inalti oficiali guvernamentali, liderii industriei tech la nivel mondial si ai celor mai relevante organizatii internationale dezbat modalitati diverse de identificare si combatere a amenintarilor provenite din continut extremist online”, a scris Petrescu pe Facebook.

Ministrul a postat o fotgrafie din care rezulta ca „discutiile” sale cu presedintele Micorsoft au fost pe fuga, intre scaune.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

7 ore ago

Trofee de razboi germane, la Moscova: un tanc „Leopard” si o masina de lupta „Marder”, in expozitia pregatita pentru ziua de 9 mai

Armata rusa vrea sa isi demonstreze succesele obtinute in invazia Ucrainei cu o expozitie de…

7 ore ago

Lansarea lui Firea, stricata de protestatarul „Ceausescu”: „Domnul Ciolacu, va este rusine ca sunteti moldovean?”. Grup de aplaudaci adus din Voluntari – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si-a inregistrat duminica oficial candidatura la Biroul Electoral…

3 ore ago

Ciolacu sustine acum ca este „moldovean”, la doua zile dupa ce s-a declarat „jignit” daca e facut moldovean

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut duminica, la un eveniment electoral, ca este "moldovean", in…

3 ore ago