news

PNL l-a testat pe Ilie Bolojan pentru Primaria Capitalei

Conducerea PNL l-a „testat” pe fostul primar al Oradiei, Ilie Bolojan, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Bihor, incluzandu-l intr-un sondaj menit sa masoare notorietatea, favorabilitatea si intentia de vot in vederea urmatoarelor alegeri locale in… Bucuresti, potrivit News.ro.

Potrivit rezultatelor, in competitia pentru functia de primar general al Capitalei pe primul loc s-ar clasa Gabriela Firea, cu 34% intentie de vot. Ilie Bolojan ar iesi pe locul doi, la egalitate cu edilul sef al Sectorului 6, Ciprian Ciucu cu 22% dintre voturi.

Contactat de Bihoreanul, Ilie Bolojan a declarat ca a luat cunostinta despre existenta sondajului abia vineri seara, cand au inceput sa-l sune jurnalisti din presa centrala, el nefiind consultat inainte ca numele sau sa fi fost inclus in sondajul pentru Primaria Capitalei.

Intrebat daca are de gand sa candideze pentru functia de primar general al Capitalei, Bolojan a raspuns, la fel de scurt, dar categoric, ca „nu se pune aceasta problema”.

De altfel, nu este pentru prima oara cand se vehiculeaza numele sau pentru preluarea unor functii, cum ar fi conducerea Guvernului, a Ministerului de Interne, a Ministerului Dezvoltarii, Ministerului Administratiei si chiar pentru presedintia Romaniei. De fiecare data, Bolojan a avut aceeasi reactie: „nu se pune problema”.

Potrivit News.ro, in sondajul INSCOP comandat de PNL, dupa Firea, Bolojan si Ciucu ar urma, pe pozitia a treia, actualul primar general Nicusor Dan (17%), iar pe locul 4 s-ar clasa Vlad Voiculescu (11%).

Pe langa Ilie Bolojan si Ciprian Ciucu, PNL i-ar mai fi testat in sondajul comandat INSCOP si pe actualul viceprimar general Stelian Bujduveanu, pe ministrul Cercetarii, Sebastian Burduja, si pe eurodeputatul Rares Bogdan, fara a anunta procentele obtinute.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Firea, atac veninos la adresa lui Catalin Carstoiu: „S-a plimbat de campanie cu metroul” – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a l-a atacat chiar si pe Catalin Carstoiu,…

2 ore ago

Spitalul Militar Cluj: „Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infectie nosocomiala pe timpul internarii in spitalul nostru”

Spitalul Militar Cluj a transmis joi ca actorul Florin Piersic "nu a contactat nicio infectie…

49 de minute ago

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

7 ore ago

RTV anunta un „spectacol de inalta tinuta” de Paste. Invitati: Vali Vijelie, Marian Mexicanu si Pomohaci. „Pahare, nu te goli!” – Video

Postul Romania TV sustine ca de Paste va avea un "program extraordinar", "un spectacol de…

O oră ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

3 ore ago

PSD Prahova si-a schimbat candidatul la o primarie cu nevasta acestuia. Candidatul are condamnare penala

Organizatia PSD Prahova a schimbat pe ultima suta de metri candidatura pentru Primaria comunei Sotrile…

2 ore ago