news

Politia a intervenit in cazul elevului care si-a amenintat profesoara: „Sa te vedem pe strada cand nu mai esti in scoala”

Un elev din Ramnicu-Valcea, filmat de un coleg in timp ce ii cere socoteala unei profesoare pentru o nota primita, vorbindu-i urat, amenintand-o si lovind cu pumnul in catedra, a fost retinut, vineri, de politisti, dupa audieri, pentru savarsirea infractiunii de amenintare, relateaza Mediafax.

Reprezentantii Politiei Valcea au anuntat, vineri dupa-amiaza ca tanarul, care are 20 de ani, fiind elev la Liceul tehnologic „Capitan Nicolae Plesoianu”, din Ramnicu-Valcea, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat. Acesta este acuzat de savarsirea infractiunii de amenintare, fapta prevazuta de art. 206 din Codul Penal.

Imaginile cu acesa, amenintandu-si profesoara au fost postate pe Facebook.

Incidentul a avut loc la liceu, tanarul fiind elev in clasa a XI-a. Pe un ton ridicat, baiatul ii cere explicatii profesoarei pentru o nota primita in timp ce sta sprijinit de catedra si loveste cu pumnul in masa. La final, elevul o ameninta pe profesoara

„Aratati-mi si mie unde am gresit, sunteti profesoara si trebuie sa-mi aratati unde am gresit. Citeste din carte si arata-mi unde am gresit… mai citeste o data… vorbesc cum vreau… sa te vedem pe strada cand nu mai esti in scoala… ma…pe ea”, sunt replicile elevului in timp ce profesoara incearca sa-l calmeze: „Nu e bine ce faci… Ti-am dat cateva indicii…eu zic sa te gandesti mai bine, o sa-ti scad nota la purtare.”

Politia a inceput o ancheta dupa ce politistii au vazut imaginile cu incidentul.

„Ne-am autosesizat, facem cercetari in aceasta cauza. Deja au fost dispuse masuri si urmeaza sa fie depusa o plangere”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Corina Bastinariu.

Pentru comportamentul sau, elevul ar putea fi si exmatriculat de conducerea Liceului Tehnologic.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

13 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

13 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

13 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

14 ore ago