Categories: news

Politistul Marian Godina a explodat, mesaj dur adresat lui Cristoiu: „Sa-ti fie rusine, om batran”

Politistul Marian Godina este profund indignat de atitudinea lui Ion Cristoiu, care i-a cerut mamei lui Bogdan Gigina sa taca, sa nu-si mai manifesta revolta fata moartea fiului ei.

„Va vine sa credeti ca omul asta a fost in stare sa spuna asa ceva? Eu cand am citit prima oara asta in presa scrisa, am crezut ca e vreo stire falsa, gandindu-ma ca niciun om, oricat de lipsit de scrupule ar fi, nu ar putea spune asa ceva despre o mama care si-a pierdut unicul copil. Abia cand am vazut inregistrarea video am realizat ca acest ipochimen chiar a spus chestiile astea. Sper ca, prin aceste afrimatii, nenea asta tocmai si-a pus punct carierei. Imi e greu sa cred ca cineva il mai poate numi pe acest om „maestru”. De fapt, cred ca am gresit ca l-am numit si „om”. Imi era lehamite si inainte sa urmaresc aceasta fiinta vorbind, pentru ca nu stiam daca mai mult vorbeste sau mai mult scuipa, dar ma gandeam ca e un defect din fabricatie cauzat de vreo hipersecretie salivara si incercam sa trec peste, insa azi mi-am dat seama ca acest individ poate scuipa si inghiti in acelasi timp si cand spun ca inghite nu ma refer la oxigen.

Sa-ti fie rusine, om batran, asa cum te autointitulezi, ca ai putut debita ca o femeie atat de greu incercata isi plange fiul fiind manipulata politic si ca ar trebui sa taca! Nu ai nevoie de un creier mai mare decat o nuca prin care sa zburde mai mult de juma’ de neuron, ca sa iti dai seama ca politica e ultima grija a acelei mame, iar daca nici pe ala nu il ai, atunci cel care ar trebui sa taca si sa nu mai scoata capul vreodata in public esti chiar ‘matale”, a scris Godina pe Facebook.

Jurnalistul Ion Cristoiu i-a cerut mamei lui Bogdan Gigina sa isi tina gura si sa nu mai comenteze deciziile politicienilor in cazul mortii politistului. Cristoiu o acuza pe Carmen Gigina ca face „politica”.

„Mama politistului ar trebui sa taca. Ar trebui sa taca pentru ca trebuie sa taca. In asemenea cazuri taci. Deja e prea activa, pe scrieri, in presa. Sunt om batran, e prea revoltata. Te-ai revoltat o data, te-ai indurerat, acum incepe sa povesteasca, e cultivata, daca nu stii e manipulata intr-o directie politica. Poate sa fie si mama lui Isus Christos, dace este manipulare nu e corect. Adica durerea fata de o moarte a fiului nu justifica deja politica. Ea face politica, pe Facebook povesteste cum i-a taiat capul, gata!”, a declarat Cristoiu intr-o emisiune la B1 TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de olandezi au sarbatorit Ziua Regelui, printr-o spectaculoasa defilare navala pe canalele din Amsterdam – VIDEO

Imbracati in culoarea nationala - portocaliu, dansand pe muzica si mancand produse de patiserie cu…

15 minute ago

Presedintele Joe Biden a recunoscut, intr-un interviu radiofonic, ca a vrut sa se sinucida dupa moartea fiicei sale si a primei sale sotii

Presedintele Biden s-a alaturat vineri prezentatorului de radio Howard Stern pentru un interviu surpriza in…

46 de minute ago

Papa Francisc, in vizita la Venetia. Este prima calatorie a Suveranului Pontif, dupa sapte luni

Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, este asteptat, astazi, la Venetia pentru prima…

47 de minute ago

Manifestatie a jurnalistilor mexicani, dupa ce un coleg al lor a fost asasinat pentru ca a publicat pe Facebook critici politice

Aproximativ cincizeci de jurnalisti mexicani au manifestat sambata dupa asasinarea colegului lor Roberto Carlos Figueroa…

O oră ago

Rusia, atacuri masive in zona Avdiivka. Ucrainenii spun ca scopul acestora este sa „paralizeze livrarile incarcaturilor militare”

Nu mai putin de 59 de atacuri inamice au respns fortele de aparare ucrainene, sambata,…

O oră ago