politica

Ponta, contact direct cu o bolnava de Covid-19, face un „sacrificiu”. Nu mai merge in campanie pana nu se testeaza

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat ca duminica se va testa pentru COVID-19 si ca pana la primirea rezultatului nu va mai participa fizic la actiuni de campanie. El s-a intalnit joi cu candidatul formatiunii la presedintia Consiliului Judetean Bacau, medicul Aurelia Taga, care a fost diagnosticata ca fiind infectata cu noul coronavirus.

”Desi am respectat toate regulile de protectie, avand in vedere cazul colegei noastre de la Bacau, duminica in Bucuresti voi face din nou testul Covid 19. Pana ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la actiuni de campanie. Multa sanatate si mult succes candidatilor PRO Romania!”, a scris Ponta pe Facebook.

Candidatul Pro Romania la sefia CJ Bacau, medicul Aurelia Taga a anuntat vineri ca a fost diagnosticata cu COVID-19, dupa ce una dintre colegele sale a fost si ea diagnosticata. Taga declara ca deocamdata este asimptomatica.

Cu o zi in urma, ea aparea in mai multe fotografii, alaturi de liderul partidului Victor Ponta si de primarul Bacaului Cosmin Necula, fara masca, insa afirma ca au renuntat la masca si la distantare doar cat a fost facuta fotografia, astfel ca nici Ponta si nici Necula nu corespund definitiei date persoanelor considerate ”contact direct”.

”Eu fac campanie alaturi de candidatii PRO Romania-respectand toate regulile de siguranta ( masca, dezinfectant , numar de persoane, evenimente in spatii deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( in care imi scot masca) este organizat de staff in conditii de siguranta! Voi face tot ce tine de mine sa imi protejez familia, colegii si toti cei cu care interactionez!”, a declarat la acel moment Victor Ponta.

Primarul Bacaului Cosmin Necula a anuntat ca intra in izolare.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

11 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

11 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

14 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

11 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

11 ore ago