politica

Ponta a gasit punctul slab al lui Dragnea, le cere PSD-istilor sa iasa in strada impotriva sefului: „Nu lasati sa fie vandut ce a mai ramas din ce au construit parintii nostri”

Victor Ponta ii indeamna pe membrii PSD sa iasa in strada impotriva intentiilor lui Liviu Dragnea de a „vinde tara”. „Ce au facut romanii prin munca lor sub Ceausescu nu trebuie vandut strainilor de catre PSD sub Dragnea!”, spune Ponta.

„#ProRomania va propune sa facem impreuna mai multe mitinguri – pentru a incerca sa oprim vanzarea companiilor romanesti catre prietenii din Israel si Rusia ai lui Liviu Dragnea – prin asa zisul Fond Suveran de Dezvoltare !

Trebuie sa oprim un furt de peste 10 miliarde de Euro din averea Statului Roman. Trebuie sa salvam Hidroelectrica, Transgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, CFR, Posta Romana ( in total 33 de companii la care Statul Roman este inca actionar)!

Nu este inca prea tarziu – legea votata pe repede inainte saptamana trecuta ( profitand de faptul ca atentia era concentrata pe Decizia CCR privind-o pe Kovesi) nu a fost inca promulgata / trebuie sa facem dezbateri in toate marile orase din tara in care sa explicam in detaliu cum este furata Romania de ultimele sale Companii – cum ne va afecta acest lucru pe toti in viitor!

Fac un apel si la toti sustinatorii PSD – nu lasati sa fie vandut ce a mai ramas din ce au construit parintii nostri / ce au facut romanii prin munca lor sub Ceausescu nu trebuie vandut strainilor de catre PSD sub Dragnea !”, a scris Ponta pe Facebook.

El a disptribuit si un articol din Libertatea in care se demonstra ca Dragnea a mintit cand a declarat ca nu vorbit in Israel despreFondul Suveran de Dezvoltare si Investitii: “Nu am discutat despre Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii in Israel. Imi pare rau ca va dezamagesc, si pe cei care asteptau raspunsul meu, dar n-am discutat“, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, miercuri, imediat dupa adoptarea proiectului de lege.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

9 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

9 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

13 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

9 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

9 ore ago