Categories: politica

Ponta o apara pe Udrea de AREST: „Iar incepeti cu PROSTIILE astea, ce a facut fata asta?

Cererea DNA privind arestarea preventiva a deputatului Elena Udrea nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobata, iar plenul va decide in privinta acestei solicitari, a anuntat vineri vicepresedintele comisiei Ciprian Nica. Potrivit unor surse, Victor Ponta s-a straduit sa o pritejeze pe Udrea.

„Rezultatul votului pentru cea de-a treia cerere cu privire la incuviintarea arestarii este: 11 au votat ‘pentru’, sapte au votat ‘impotriva’, trei abtineri si un vot nul, prin urmare se va face un raport ca nu s-a intrunit majoritatea ceruta de regulament pentru incuviintare. Mai am de facut o precizare ca o sa apara in spatiul public anumite persoane care o sa spuna ca Parlamentul Romaniei este o talpa impotriva Justitiei: nu este o frana impotriva Justitiei, ca drept dovada s-a votat inceperea urmaririi penale”, a spus Nica, la finalul sedintei Comisiei juridice.

El a adaugat ca parlamentarii din comisie nu se substituie instantelor de judecata. „Noi suntem o comisie a Parlamentului Romaniei, iar votul final pentru incuviintare se va da in plen. Noi avem numai un vot consultativ in momentul respectiv”, a precizat Nica.

Surse politice au declarat pentru BreakingNews24 ca in sedinta informala a liderilor Coalitiei, miercuri dimineata, Victor Ponta a incercat sa sugereze ca deputatii arcului guvernamental sa o protejeze la votul din plen pe Elena Udrea, cerand clementa pentru aceasta. „Iar incepem cu prostiile astea, cu arestari pe banda, dar ce a facut fata asta”, ar fi spus Ponta la intalnire, potrivit surselor citate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

15 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

15 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

15 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

16 ore ago