politica

Ponta, spectacol la motiune: „Consilierii lui Dancila m-au sunat aseara. 100 de parlamentari au primit promisiunea ca vor fi ministri”

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, joi, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca a fost sunat de consilierii lui Vioricai Dancila insa a refuzat sa se intalneasca cu premierul PSD.

„Consilierii lui Dancila m-au sunt aseara sa ma cheme la discutii. S-a suoparat ca a refuzat-o un barbat”, a spus Ponta inca de la debutul discursului sau.

El a spus ca Guvernul oricum nu mai poate functiona incepand de maine pentru ca se implinesc 45 de zile de cand s-a schimbat structura politica a Guvernului. ”Boala lunga, moarte sigura”, a spus Ponta, afirmand ca motiunea trebuie votata pentru a scapa de Guvern.

”Este o motiune, intr-adevar, foarte ciudata. Teoretic, o motiune da jos un Guvern. Dar noi nu avem guvern. Nu avem ministru la Interne, la Educatie. Vorbim despre un guvern care nu mai eista. Eu zic sa-l dam jos chiar astazi. Vorba lunga, moarte sigura”, a spus Victor Ponta.

Acesta a explicat ca vineri expira cele 45 de zile de cand s-a modificat structura politica a Guvernului.

”Vreau sa va spun ca este o motiune ciudata. Nu am auzit niciodata ca un premier sa sune o suta de parlamentari sa le spuna ca vor fi ministri. Noua ne da trei. Daca nu trece motiunea, doamna dancila trebuie sa faca o minune biblica. Trebuie sa faca o suta de ministri”, a mai spus Ponta.

”Doamna Dancila ne-a promis ca e neconflictuala. M-am uitat ca azi chiar s-a certat cu toata lumea. Dar nu a vrut sa se certe cu doamna Ursula si nici nu militarii. Si nici cu Mike Pence, a alergat-o prin tot Washingonul si nu a vrut sa-l primeasca. Vrem sa schimbam acest Guvern cu un guvern foarte bun, cum a fost Nastase sau Ponta”, a mai spus Ponta.

Acesta a afirmat ca ”avem toti datoria sa ingropam un mort care sta la Palatul Victoria si ne afecteaza pe toti”.

”Daca nu il ingropam azi, il vor ingropa alegerile”, a afirmat liderul Pro Romania.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Vladimir Putin a depus juramantul si a fost investit pentru al cincilea mandat de presedinte al Rusiei

In aplauzele invitatilor, pe care i-a salutat in trecere, Putin a ajuns in sala Sfantul…

2 minute ago

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

18 minute ago

Nu e o gluma: politistii locali vor protesta maine in fata guvernului pentru ca „nu primesc sporuri pentru munca prestata in weekend”

Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari de natura financiara,…

33 de minute ago

Lavrov: „Nu vedem nicio diferenta intre Biden si Trump. Rezultatele alegerilor din SUA nu vor afecta dorinta de a provoca o infrangere strategica Rusiei”

Partidele democrat si republican din Statele Unite considera Rusia un inamic si vor incerca sa-i…

34 de minute ago