Categories: life

Povestea brasovenilor din Londra care vor sa SCHIMBE mentalitatea britanicilor despre romani

Anda si Dragos Teglas sunt frati. Un an si noua luni este diferenta de varsta intre ei. Poate de asta au si fost mereu aproape „gemeni“, dupa cum le place sa glumeasca si recunosc ca nu pot trai unul fara celalat.

Cand Anda a parasit Rasnovul si a plecat la Londra, pentru un master in Media si Comunicare, i-a spus fratelui ei ca nu vrea sa ramana acolo fara el. N-a fost greu pentru Dragos sa o urmeze. Era si visul lui sa traiasca si sa munceasca in Londra.

Tinerilor le-a fost foarte greu cu toate, dar nu s-au plans. Nici macar parintilor! N-au vrut sa-i ingrijoreze. In fond, era alegerea lor. Stiau ca in meseria lor faci lucruri notabile doar in capitala lumii de publicitate si media digitala, adica Londra.

Si acasa lucrau impreuna. Au lucrat in echipa de la „Duminica in familie”, facuta de Mihaela Radulescu. Anda lucra ca reporter, Dragos ca editor de imagine. Erau mici si neinsemnati! Desi, intr-o emisiune in care se vorbea despre echipa din spatele acestui show, producatorul Corina Voicu i-a prezentat ca „Anda, Garbo de Romania“ si „Dragos, Fellini al romanilor“.

Anda nu s-a gandit niciodata ca ar putea fi o Greta Garbo. Voia sa fie unul dintre scenaristii importanti ai Romaniei si nu numai. Pe Dragos insa l-a incantat comparatia, desi avea doar 19 ani. „Era visul meu ca, atunci «cand voi fi mare», sa fiu un regizor important“, ne-a marturisit tanarul.

Desi amandoi aveau experienta in lumea televiziunii, pentru ca de pe la 6-7 ani au intrat intr-un studio de televiziune, unde mama lor lucra ca jurnalist la Antena 1 TV Miercurea Ciuc, iar Anda avea chiar o emisiune, care se chema „Anda si invitatii ei”,  Anglia nu a crezut „in vorbe“, in CV-uri, ci a cerut fapte!

„Pentru ca vorbeam foarte bine limba engleza, am reusit sa lucrez ca voluntar, mai intai la un ONG, care se ocupa de egalitatea de sanse a femeilor cu barbatii in tarile africane. A fost o experienta buna, dar nu tinea de foame“, ne-a povestit Anda.

Subiect EXCLUSIV  newsbv.ro. Citeste continuarea pe newsbv.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

10 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago