Premiera mondiala in politica: liderii AUR din tara vor fi verificati cu detectorul de minciuni, pentru a-i depista pe „tradatori” – VIDEO

politica

AUR, presedinti, organizatii, testare, detectorul de minciuni, tradatori, Marius Dorin-Lulea

O premiera in politica nationala se configureaza in zilele urmatoare: testarea poligraf a liderilor de organizatii judetene AUR.

Astfel, sefilor de filiale le vor fi ,,verificate” intentiile legate de viitoarea campanie electorala, poligraful fiind o modalitate prin care responsabilii Aliantei pentru Unirea Romanilor vor sa afle daca angajamentele de partid sunt sincere si sa se asigure ca nu exista intentii de non-combat ori de tradare, dar si sa ,,testeze” cinstea celor care ar urma sa raspunda la intrebari.

Surse citate de postul de televiziune Campus TV Buzau au precizat ca aceasta ,,operatiune” ar urma sa aiba loc luni, la Bucuresti, unde liderii filialelor judetene se vor intalni si pentru a discuta alte aspecte de strategie electorala.

Coordonatorul judetean al AUR Buzau, Valentin Roman, a fost contactat si intrebat pe marginea acestui subiect. Azi, in cadrul unei emisiuni la Campus TV Buzau, Roman nu a negat, nici infirmat  ipoteza pe care am prezentat-o in exclusivitate, precizand, printre altele, ca ,,procedurile interne ale unui partid politic, daca se fac, se fac intr-un sens anume si, ulterior, toata lumea va sti ce s-a intamplat acolo”.

”Da, se face test de integritate. Orice institutie serioasa il face cand e vorba de fenomene asa de complexe. Un judet tradat inseamna voturi ale romanilor pierdute, voturi furate. Informatia nu este una secreta, de aceea a si ajuns la dumneavoastra. O consideram o procedura fireasca in conditiile unui stat capturat in care cei care au cancerizat statul dispun de sume extraordinar de bani si functii de dat. Suntem un partid mic dar incercam sa fie cu oameni care inteleg misiunea. Sigur ca la modul general nu se poate aplica, dar cel putin liderii de organizatii sa fie oameni care lucreaza pentru partid si nu pentru altii”, a declarat prim-vicepresedintele AUR, Marius Lulea, pentru G4 Media.

Lulea a mai spus ca decizia a fost luata de partid ca sa se asigure ca nu exista sefi ale organizatiilor judetene care ”au promis functii pentru bani, sa fie infiltrati sau sa tradeze in favoarea oponentilor electorali”. Lulea sustine ca nu exista lideri de judet care sa se fi opus procedurii si toti au transmis ca se vor prezenta la poligraf: ”Toti au acceptat sa vina. Speram sa vina”.

Lulea a mai spus ca ”fraudele electorale sunt foarte mari, mult peste ceea ce cred romanii” si ca ”din cauza numarului mare de structuri administrative si sectii de vot numarul de oameni implicati in procesul electoral este colosal de mare”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: