Categories: politica

Premierul Dacian Ciolos anunta cu cine va VOTA la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos sustine ca va vota la alegerile parlamentare pe cineva in care are incredere ca va continua lucrurile bune facute, dar va veni si cu idei noi.

„Cred ca e important sa facem atat cat putem acum, in prezent, si sa ne gandim la cum pot fi lucrurile mai bune in viitor. Orice actiune buna din prezent genereaza asteptari mai mari de la viitor. Asta e natura umana optimista si creatoare. O sa merg si eu la alegeri si o sa votez pe cineva in care am incredere ca va duce mai departe ce am facut bun si ca va veni cu noi idei bune. Fatalitatea nu e o realitate, e doar un punct de vedere. Si eu unul nu privesc lucrurile din acest punct de vedere”, a scris, sambata, Ciolos pe Facebook.

Premierul a raspuns astfel unui comentariu pe reteaua de socializare in care i se reprosa ca nu candideaza la alegerile parlamentare si ca proiectele pe care le propune nu vor mai insemna nimic in 2017.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

2 ore ago

„Pravda”, reteaua de dezinformare a Rusiei, „se extinde” in Europa in ciuda eforturilor de a o opri. Site-uri in 19 tari UE, „sute de articole pe ora”

Pravda, o retea de dezinformare controlatat de Moscova isi extinde influenta in UE, relateaza Euronews.…

52 de minute ago

O nava sub pavilion portughez a fost lovita in largul Marii Arabiei de o drona, starnind ingrijorari cu privire la capacitatile rebelilor Houthi

O nava de containere sub pavilion portughez a fost atacata de o drona in largul…

55 de minute ago

Campanie electorala de 1 Mai, Ciolacu promite salarii foarte mari: „Dupa ce am depasit Ungaria, sunt convins ca putem ajunge si Polonia”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a promis miercuri, in timpul unei vizite electorale alaturi de Gabriela…

2 ore ago

Liderul opozitiei din Canada, dat afara din sedinta parlamentului dupa ce l-a numit „tacanit” pe premierul Justin Trudeau

Liderul principalului partid de opozitie din Canada a fost dat afara marti din sedinta Camerei…

3 ore ago