news

Presshub: Cel mai norocos om din lume: supraveghetorul jocurilor de noroc a castigat 3 ani la rand peste 100.000 de euro din pariuri

PRESShub a prezentat luni faptul ca un membru al comitetului care ar trebuie sa supravegheze piata jocurilor de noroc din Romania a raportat pentru anul 2020 castiguri de aproape 34.000 de euro din pariuri sportive. De fapt, situatia este chiar mai interesanta de atat.

Raul Petrescu este reprezentantul Ministerului de Finante in cadrul Comitetul de supraveghere al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Rolul acestui organism este deosebit de important.

Potrivit ordonantei de urgenta din 2009, privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, Comitetul de supraveghere aproba echipamentele dedicate pentru organizarea acestor jocuri, emite licente pentru firmele care organizeaza jocuri de noroc, aproba regulamentele pentru tombole si alte extrageri de acest tip.

Raul Cristian Petrescu a fost numit in Comitetul de supraveghere al ONJN im 2021, de catre Florin Citu, pe vremea cand era prim-minitru. Anterior, a lucrat ca vicepresedinte al ANAF, coordonator al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, fiind numit in aceasta functie in 2019, de catre Viorica Dancila.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

4 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

4 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago