news

Propaganda PSD, aliniata in spatele lui Toader. „Milion” Chirieac: „Ordonanta aduce o justitie cu adevarat independenta”

Analistul pro-PSD Bogdan Chirieac anunta la Romania TV, postul de propaganda al PSD, ca ordonanta promovata de Tudorel Toader privind anularea sentintelor pentru marii corupti este semnul ca Romania va avea o „justitie cu adevarat independenta”.

”Din punct de vedere legal si logic, ordonantele ministrului de Justitie sunt de asteptat, nici nu se poate fara ele. Pe de o parte, fiindca daca te-a judecat un complet nelegal constituit este clar ca sentinta, oricare ar fi ea, nu este dreapta”, a afirmat Bogdan Chirieac, luni,  la Romania TV.

”E un moment de cotitura in Romania, un moment dureros, dar in urma caruia s-ar putea ca tara noastra sa inceapa sa aiba o justititie cu adevarat independenta si competitiva, ceea ce alte tari din Europa nu au. S-ar putea ca toata distrugerea cauzata de razboiul romano-roman sa aiba drept efect, daca Tudorel Toader isi duce pana la capat gandul, crearea unei justitii independente. Toata lumea va vedea ca atunci cand s-au facut dosare la comanda, cand s-au inventat complete de judecatori care au dat sentinte nelegale, au ramas neschimbate astazi”, a mai declarat Chirieac.

Newsweek Romania a dezvaluit ca Bogdan Chirieac a incasat, prin intermedirari, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

10 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

11 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

11 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

11 ore ago